Atbraucot uz izsaukumu, pat pieredzējuši policisti bija šokēti

Atbraucot uz izsaukumu, policisti no Austrumu Liverpūles pilsētas ASV austrumos Ohaio štatā, burtiski pārakmeņojās. Viņi ieraudzīja nekustīgos vīrieša un sievietes ķermeņus priekšas sēdekļos, nedabiskās pozās. Uz pakaļējā sēdekļa nojaudājies sēdēja 4-gadīgs zēns.

Kad policisti jautāja vai ar viņu viss ir kārtībā, viņš atbildēja: “Viņiem vajag vēl mazliet laika. Viņi vēl nav atlabuši.”

Izrādījās, ka bērna vecāki ir izslēgušies narkotiku pārdozēšanas ietekmē. No policijas virsnieka Kevina Tompsona, ziņojums, izriet, ka zēna tēvs atguva samaņu un mēģināja kaut ko nesakarīgi runāt un pēc tam atkal ieslīga nemaņā. Viņa sieva nenāca pie samaņas, un viņu spējuši atdzīvināt tikai slimnīcā.

Ārsti atzīmējuši, ka zēna vecāki palikuši bez samaņas ilgāk par divām stundām. Veselas divas stundas viņu dēls pacietīgi gaidīja, kad vecāki “atlabs”.

Tieši bērna dēļ, kas sēdēja uz pakaļējā sēdekļa, policija nolēma pievērst sabiedrības uzmanību šim gadījumam. Viņi skaidro, ka cilvēki bieži neiedziļinās problēmās, kuras ir saistītas ar atkarību no narkotikām, ja tas neskar viņus tieši, uzskatot, ka narkomāns, galu galā, pats vainīgs. Taču šis gadījums pierāda, kapar narkotiku upuriem visbiežāk kļūst bērni: “Mēs jūtam, ka vajag aizsargāt bērnus, jo viņi paši nevar pastāstīt par savu nelaimi. Ļoti ceram, ka šie foto liks cilvēkiem pārdomāt, un ne pakļaut savus bērnus briesmām”.

Zēna vecāki ir dzīvi — ārstiem izdevies atdzīvināt viņus. Tagad ar šo ģimeni strādā sociālie dienesti. Cerēsim, ka zēnam vairs nekad nevajadzēs piedzīvot ko līdzīgu.

Policists izlika šo foto internetā, lai parādītu sabiedrībai, KO var izdarīt narkotikas ar parastiem cilvēkiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru