Astrologi ir vienisprātis, ka šī ir pati gudrākā Zodiaka zīme!

Cilvēki, kas dzimuši šajā Zodiaka zīmē, patstāvīgi meklē gudrību, vienmēr izsaka savu viedokli un dod priekšroku taisnībai, pat ja tā kaitē viņiem pašiem. Viņi ir objektīvi savos izteikumos un neļauj emocijām jaukties viņu darbībās.

Un tā, šī zīme ir Ūdensvīrs.

Ūdensvīrs ir neatkarīgs cilvēks, un katrs mēģinājums ierobežot viņa brīvību ir provokācija, lai sarautu ar viņu attiecības. Brīvība, patstāvība un neatkarība – lūk galvenie nosacījumi viņu laimei.

Ārēji viņi var izskatīties bezsirdīgi un auksti cilvēki, taču iekšienē viņi ir draudzīgi un vienmēr centīsies palīdzēt tiem, kurus uzskata par saviem draugiem. Viņiem patīk, ja apkārt ir laimīgi cilvēki un viņi vienmēr centīsies likt viņiem justies vēl labāk, neko negaidot pretī.  Vienīgais, kas viņiem tiešām ir svarīgi ir tas, lai neviens neierobežotu viņu brīvību un viņi varētu dzīvot bez jebkādām saistībām.

Ūdensvīrs vienmēr cenšas dzīvē izdarīt ko vērtīgu, lai tā nebūtu nodzīvota veltīgi. Ūdensvīri ir teicami sociālie darbinieki un psihologi, jo viņi daudz un aktīvi komunicē ar apkārtējiem. Viņi ir sava laika progresīvie domātāji, bieži ietekmē jaunu ideju un teoriju veidošanos kā sev apkārt, tā arī globālā līmenī.

Kā jau tika teikts – ūdensvīram ļoti svarīga ir taisnība. Viņi nekad nenoklusēs to, ko domā un reizēm tas var būt pat šokējoši un sāpīgi citiem –uzzināt taisnību par sevi. Nereti Ūdensvīri no tā cieš, taču viņi nekad neizmainīs sevi. Un reizēm par šo  vēlmi teikt taisnību viņus arī uzskata par sevišķi gudru zīmi.

Ūdensvīrs ir nekomforta un intelektuālās neatkarības simbols pārējo Zodiaka zīmju vidū. Viņi vienmēr tiecas pēc intelektuālās apziņas stimulēšanas un pastāvīgi atklāj kaut ko jaunu un spilgtu.

Cilvēki, kuri dzimuši ūdensvīra zvaigznājā ir paradoksu pilni gan attiecībās ar citiem cilvēkiem, gan savos uzskatos par dzīvi. Viņi ir ieinteresēti pilnīgi pretējās lietās: mīl vientulību, bet bieži dod priekšroku kompānijām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru