Kāpēc ārsti klusē par to? Smadzeņu asinsvadu attīrīšanas unikālas metodikas

Galvas smadzeņu asinsvadu tīrīšana ir ļoti svarīga procedūra, kas spēj būtiski uzlabot jūsu pašsajūtu daudzu slimību gadījumos, no mugurkaula kakla daļas osteohondrozes līdz aterosklerozei.

Regulāra asinsvadu attīrīšana ļaus jums atbrīvoties no smaguma sajūtas galvā, pazudīs galvassāpes, būs skaidra apziņa, uzlabosies garastāvoklis. Mēs esam sagatavojuši jums 5 efektīvas un drošas receptēs smadzeņu asinsvadu attīrīšanai.

Galvas smadzeņu asinsvadu tīrīšana – unikālas metodikas:

Pirmā metodika: medus un valrieksti.

Nepieciešams sasmalcināt 5 valriekstus un rūpīgi sajaukt ar ēdamkaroti dabīga medus, pievienot pa šķipnai smalcināta kanēļa un ingvera maisījums, samaisīt un ievietot uz diennakti ledusskapī. Lietot šo maisījumu ir nepieciešams trīs reizes dienā pusstundu pirms ēšanas pa vienai ēdām karotei.

Otrā metodika: sīpolu sula un medus.

Nepieciešams izspiest trešdaļu glāzes sīpolu sulas, sajaukt to ar vienu glāzi dabīgā medus, lietot maisījumu pa vienai tējkarotei trīs reizes dienā pusstundu pirms ēšanas. Ārstniecisks maisījums ne tikai efektīvi attīrīs asinsvadus, bet arī stiprinās imunitāti.

Trešā metodika: dabīgās sulas.

Katru dienu pusstundu pirms pusdienām un vakariņām lietot pa pus glāzei granātābolu sulas, pamīšus jālieto ābolu un burkānu sulu — izvēloties sulu veikalā, pievērsiet uzmanību tam, ka sulai jābūt maksimāli dabiskai vai paši gatavojat svaigi spiestas sulas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru