Ārstu padomi: Ko darīt, ja jums…

wP5oqPlanoI-730x487

Kaklā kņudina…

Paspaidi un paskrāpē savu ausi. Kad tiek stimulēti auss nervi, kaklā relfeksīvi rodas muskuļu krampji. Tie atvieglo nepatīkamo kņudēšanu.  

Ja tu slikti dzirdi, ko murmina sarunbiedrs…

Pret sarunbiedru jāpagriežas ar labo ausi. Labā auss ātrāk uzķer runas ritmus. Bet, ja gribas sadzirdēt, kāda melodija skan pavisam klusu, tad pret skaņas avotu vajag pagriezties ar kreiso ausi. Tā labāk par labo ausi atšķir muzikālos toņus.

Vīriešiem:

Ja briesmīgi vajag pačurāt, bet blakus nav neviena tualete… Padomā par seksu. Sekss un urinēšana ir nesavienojamas lietas, tāpēc būs vieglāk paciesties.

Ja baidies no šļirces adatas dūriena...

Adatas ievadīšanas laikā klepo. Klepus izraisa pēkšņu, īslaicīgu asinsspiediena paaugstināšanos krūts kurvī un muguras smadzeņu kanālā. Tādējādi tiek apspiesti sāpju receptori.

LASI VĒL: 13 anomālas sliktas veselības pazīmes, kur “viss vēl ir labojams”. Jūs nekad par to neaizdomātos

Ja ir aizlikts deguns...

Izstiep mēli pret debesīm, un pēc tam ar pirkstu uzspied punktā starp uzacīm. Rezultātā pakustēsies trapecveida kauls, kas veido deguna starpsienas aizmugurējo daļu, un saspringums mazināsies. Pēc 20 sekundēm deguns “aties”.

Ja naktīs moka grēmas…

Guli uz kreisā sāna. Pētījumi ir pierādījuši, ka tādā stāvoklī cilvēks mazāk cieš no skābekļa nokļūšanas kuņģī un barības vadā. Barības vads un kuņģis atrodas noteiktā stūrī: kad guli uz labajiem sāniem, kuņģis atrodas augstāk, kad uz kreisā – zemāk.

Ja sāp zobs…

Atvieglo savas ciešanas, neatverot muti. Saberz ledus kubiciņu plaukstas virspuses daļā  V veida iedobumā starp īkšķi un rādītājpirkstu. Zobu sāpes samazināsies uz pusi: nervu stimulācija šajā rokas zonā bloķē smadzeņu sāpju signālus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru