Allas Pugačovas kardinālās stila pārmaiņas pārsteidza viņas fanus

Bija laiki, kad Allu Pugačovu atpazina pēc bezformīgiem, kleitai līdzīgiem tērpiem, kas vilkās līdz pat pašai zemei.

Viņa šādos tērpos apmeklēja visdažādākos saviesīgos pasākumus un pieņēma žurnālistus, intervijas. Taču primadonnas dzīve ļoti izmainījās, līdzko viņa sāka dzīvot kopā ar savu 41 gadu veco vīru Maksimu Galkinu.

Pirmās skandalozās fotogrāfijas sevī ietvēra primadonnu ar atkailinātām kājām, kad viņa laiski gozējās saulītē. Zem bildes bija komentārs “Mana mīļā atpūšas”, turklāt to publicēja neviens cits kā viņas mīļotais Maksims Galkins.

Šī fotogrāfija vienā rāvienā iekaroja internetu. Ļoti daudzi fani pamanīja Allas skaistās, slaidās kājas un to, ka viņa kopumā izskatās pat ļoti labi.

Diez vai, ka tieši šī fotogrāfija iedvesmoja Allu uz pārmaiņām, taču tā noteikti ietekmēja situāciju.

Alla Pugačova esot iztērējusi vairāk nekā vienu miljonu rubļu, lai ieviestu jaunas izmaiņas savā ārējā izskatā. Ar viņu strādāja vesela stilistu komanda, kas rūpīgi izvēlējās katru viņas jaunās garderobes elementu.

Vienā no intervijām Alla pastāstīja, kādēļ viņa nolēma tik kardināli mainīt savu stilu: “Viņam sev blakus ir jāredz jaunu un skaistu mammu, nevis omīti.”

Izmaiņas tika ieviestas arī primadonnas skatuves tēlā. Atliek vien atcerēties festivālu ar nosaukumu “Жара” (“Karstums”), kurā Alla uzstājās greznā, teju pilnīgi caurspīdīgā kleitā, demonstrējot savas slaidās kājas.

Tagad katrs Allas jaunais tēls ir moderns, interesants un ļoti elegants. Lai gan 68 gadu vecumā tiešām ir ļoti grūti uzturēt savu jaunības skaistumu, primadonnai tas tiešām ir izdevies. Arī mēs novēlām viņai veiksmi turpmākajā dzīvē!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru