Aktrise Jeļena Zaharova pastāstīja, kā tika pāri 8 mēnešus vecās meitiņas nāvei

Daudzi nemaz nezina, ka 2011. gadā aktrise Jeļena Zaharova kļuva par mammu. Taču viņas laime ilga pavisam maz – vien astoņus mēnešus. Pavisam nesenā intervijā aktrise aizskāra šo ārkārtīgi sāpīgo tēmu.

Jeļena 2011. gada februārī dzemdēja savu meitiņu Annu Mariju, kuru viņi laimīgi bija ieņēmusi no biznesmena Sergeja Mamontova. Taču mazulīte nenodzīvoja pat gadu – viņa nomira no spēcīgas vīrusa infekcijas. Viņas laulība nespēja panest šādu traģēdiju, tādēļ viņa ar savu vīru izšķīrās. Jeļena turpināja strādāt teātrī un kino.

“Ticība. Toreiz mani izglāba ticība. Protams, ka palīdzēja arī tuvinieki un paši mīļākie. Mani izglāba doma, ka mēs kaut kad atkal būsim kopā, ka man būs iespēja sastapt meitiņu,” stāsta 41 gadu vecā aktrise.

Jeļena sāka daudz biežāk apmeklēt baznīcu, kur devās izsūdzēt grēkus un lūgties. Darbs spēja viņu glābt no šausminošajām domām. Vēl Jeļena nodarbojas ar labdarību, taču slimnīcu un bērnu namu apmeklējumi viņai nākas ārkārtīgi grūti.

“Bērniem ir jāredz, ka tu spēj nest viņiem pozitīvu. Kādu reizi es vadīju Ziemassvētku pasākumu bērnu onkoloģijas nodaļā. Tas bija ārkārtīgi grūti. Viņu klātbūtnē es centos neraudāt, taču pirms un pēc uznāciena asaras pašas lija pāri vaigiem. Tā vien gribas, lai smagi slimo bērniņu būtu pēc iespējas mazāk.”

Par savu personīgo dzīvi Jeļena vairs neko nestāstīja, kā arī neatklāja, kādi viņai ir plāni ar iespēju kādreiz dzīvē vēl kļūt par māti.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru