Kad šī kuģa kapteinis redzēja, ka no tilta kaut kas krīt, saprata, ka nevar tērēt ne sekundi…

Kapteinis Džordans Smits no zivju tīkliem izcēla kaut ko ļoti neparastu. “Es redzēju, ka uz manu pusi peldēja šī mazā, melnā galviņa, pa ceļam lūdzot pēc palīdzības: cilvēk, glāb mani!”

Tajā vakarā kuģa kapteinis bija iepeldējis no Floridas līča, kad viņš redzēja, ka no tilta kaut kas nokrita ūdenī. “No sākuma domāju, ka tas bija miskastes maiss”, teica vīrietis. “Bet tad pēkšņi ūdenī kaut kas sakustējās. Es ieraudzīju pārbaidītu skatienu un jau pēc mirkļa sapratu, ka tas bija kaķis.”

Smits piegāja tuvāk kuģa malai, lai iemestu ūdenī tīklu un izvilktu šo kaķi ārā. Viņš šo kaķi nosauca par Brīnumu. “Viņš cieši turējās man klāt un nevēlējās laist vaļā. Nevienu brīdi kaķis nenovērsa no manis skatienu,” piebilda kapteinis.

Pēc viņa domām kaķis tika nomests no tilta, taču viņš nespēja saredzēt, kurš to izdarīja. Pašlaik dzīvniekam klīnikā tiek veiktas veselības atjaunošanas procedūras. Veterinārais ārsts teica, ka kaķene esot bijusi stāvoklī, taču no notikušā viņai noticis spontānais aborts. Smits plāno pēc visām procedūrām Brīnumu ņemt mājās, taču tikai ar tādu nosacījumu, ka tas spēs sadzīvot ar viņa suni, pret kuru vīrietis izturas kā pret mazu princesi.

Lūk, arī šī stāsta varonis – kapteinis Smits un viņa Brīnums.

Pašlaik izglābtais kaķēns atrodas drošās rokās, turklāt nav nekādu šaubu, ka jaunajā ģimenē viņu mīlēs visi – pat suns!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru