Āboli, cidonijas un bumbieri u.c. sastāvdaļas noteikti nepieciešams sasaldēt. Ziemā būsiet par to pateicīgi!

Ziemā ir ļoti noderīgi, ja jums pa rokai ir sasaldētu dārzeņu vai augļu un ogu maisiņi. Diemžēl ļoti daudzas saimnieces neizmanto sasaldēšanas paņēmienu. Šodien piedāvājam jums ielūkoties to produktu sarakstā, kurus noteikti vajadzētu sasaldēt.

Sasaldēti dārzeņi un augļi

Aprikozes un plūmes

Šāda sagatave ziemai noteikti iepriecinās jūs aukstajos mēnešos. Tos nepieciešams sasaldēt, iepriekš izņemot ārā kauliņus un saliekot tos pa plastmasas maisiņiem ar aizveramu maliņu.

Āboli, cidonijas un bumbieri

Šo produktu sasaldēšana ir ļoti neparasta. No sākuma tos nepieciešams sagriezt nelielās šķēlītēs, pēc tam ielikt bļodiņā un apslacināt ar citronu sulu, lai tie nepaliktu tumši. Pēc tam tos nepieciešams mazliet pakaltēt un tikai tad likt saldētavā. Salieciet tos maisiņos ar aiztaisāmu maliņu un pēcāk saldētavā.

Zaļie zirnīši, kukurūza, sparģeļpupiņas

Pirms sasaldēšanas, šos produktus nepieciešams blanšēt, pēc tam atdzesēt, izklāt uz tīras un maigas lupatiņas. Pēc tam tos jāliek plastmasas maisiņos ar aiztaisāmu maliņu un saldētavā.

Paprika

Lielas un skaistas paprikas vislabāk sasaldēt salātiem, bet vidējos – pildīšanai. Pēc sasaldēšanas tos nepieciešams salikt vienu otrā, lai tie veido piramīdiņas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru