Viņa dārzā izbēra bērnu pūderi – turpmāk arī es tā darīšu!

Mammas vienmēr izmanto bērnu pūderi, lai novērstu ādas iekaisumus saviem bērniem. Pat pieaugušie mēdz izmantot bērnu pūderi, lai pasargātu savu ādu. Taču, vai zinājāt, ka bērnu pūderi iespējams izmantot arī apkārt savai mājai?

Tā kā bērnu pūderis ir salīdzinoši lēta prece, to iespējams iegādāties tā mazliet vairāk. Šī produkta iepakojums ir parocīgs uzglabāšanai pat jūsu auto, jo tas neaizņem daudz vietas.

LASI VĒL: Pavasara darbi, lai pasargātu dārzu no kaitēkļiem

Lasiet mūsu rakstu, lai uzzinātu noderīgu informāciju par bērnu pūdera izmantošanas iespējām.

Attīriet tauku traipus

Ikviena mājsaimniece zina, ka no taukainiem traipiem ir ļoti grūti atbrīvoties. Lai arī cik reizes netiktu mazgāts apģērba gabals, negantais tauku traips no tā nemazgājas ārā. Pamēģiniet no sākuma uzbērt uz taukainā traipa bērnu pūderi, lai tas uzsūc liekos taukus. Ieberzējiet pūderi drēbēs tā, lai šādā veidā atbrīvotos no tauku traipa pilnībā. Pēc tam drēbes lieciet mazgāties veļasmašīnā.

Izlabojiet čīkstošo parketa grīdu

Čīkstoša grīda nav nekas patīkams un tā var ne pa jokam krist uz nerviem. Nesatraucieties, jo ir lielisks veids, kā risināt šo sasāpējušos problēmu. Ieberiet parketa savienojumu vietās bērnu pūderi un uz visiem laikiem aizmirstiet par čīkstošo grīdu.

Atsvaidziniet gultas veļu

Karstas vasaras naktis var būt īsts pārbaudījums jūsu miegam. Lai ieekonomētu naudu, kas tiks iztērēta kondicionierim, labāk izmēģiniet apbērt savu gultas veļu ar bērnu pūderi. Tas palīdzēs ne tikai saglabāt veļu vēsu, bet arī atsvaidzinās to.

LASI VĒL: 5 vienkārši triki, kas palīdzēs iztīrīt traipus praktiski no visām virsmām

Samaziniet kairinājumu pēc skūšanās

Kājas un paduses pēc skūšanās mēdz palikts sarkanas un ir jūtams kairinājums. Bērnu pūderis dara brīnumus, jo palīdz samazināt ādas kairinājumu arī šādā gadījumā.

Pagariniet savas skropstas

Jaunas skropstu tušas tirgū parādās teju katru nedēļu, taču to mērķis ir viens un tāds pats – pagarināt skropstas un sniegt tām papildu apjomu. To ražotāji sola, ka, lietojot viņu produktus, jūsu skropstas būs kuplākas nekā jebkad agrāk. Taču daudzas dāmas nemaz nezina, ka šādu pašu apjomu iespējams iegūt arī mājas apstākļos, turklāt nemaz neiegādājoties dārgos kosmētikas produktus. Pirms uzklāsiet visparastāko skropstu tušu, uzberiet uz skropstām mazliet bērnu pūderi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru