Viņa matu balzām klāja uz matiem vēl pirms to mazgāšanas ar šampūnu. Tagad es arī darīšu tā pat!

Aizvien biežāk rodas dažādi jauninājumi skaistumkopšanas industrijā, lai dāmas spētu uzlabot savu ārējo izskatu un saglabāt to skaistu un pievilcīgu pēc iespējas ilgāk.

Varbūt arī jūs esat dzirdējušas kaut ko par reverso matu mazgāšanas tehniku”? Tehnikas būtība ir tajā, ka jums mati jāmazgā apgrieztā secībā – no sākuma jāieklāj matu kondicionieris un tikai pēc tam jāizmazgā mati ar šampūnu. Tādā veidā matu apjoms palielinās un galvas āda vairs nav tik taukaina. Daudzi jau paguvuši šo metodi ietvert savā ikdienas dzīvē un matus mazgā tikai šādā secībā. Ja arī jūs nolēmāt pamēģināt šo metodi, tad no sākuma izlasiet mūsu sniegtās instrukcijas.

LASI VĒL: Matu maska no aktīvās ogles padarīs jūsu matus mīkstus un zīdainus

Protams, ka kondicioniera ieklāšana matos pirms to mazgāšanas ar šampūnu var šķist ļoti dīvaina, jo jau no bērnības mūs mācīja citādi, taču pagaidiet, līdz būsiet to izmēģinājušas pašas.

Kādā veidā tas strādā? Vai tas neradīs kaitējumu maniem matiem?

Nebūt ne! Lai arī cik dīvaini mums tas nešķistu, šāda metode tiešām strādā un būs īpaši noderīga tiem cilvēkiem, kuriem taukainas galvas ādas dēļ mati ļoti bieži taukojas.

Tikai no sākuma var šķist, ka mati kļūs daudz taukaināki, taču tā nebūt nav.

Sievietes apgalvo tieši pretējo, ka no šādas metodes izmantošanas mati kļuvuši daudz stiprāki un mazāk taukojas.

Turklāt, šī metode tiešām manāmi palielinās matu apjomu. Daudzas sievietes stāsta, ka beidzot var dzīvot divas dienas pēc kārtas bez matu mazgāšanas.

To patiešām var ļoti viegli izdarīt!

LASI VĒL: 2 rauga maskas, kas atrisinās visas problēmas ar matiem

No sākuma tas šķitīs nepierasti, taču jau pavisam drīz jūs pie tā pieradīsiet. Uz pāris minūtēm ieklājiet matos kondicionieri, izskalojiet to un tad ielieciet matos šampūnu, kas paredzēts jūsu matu tipam.

Vai šis ir viens no labākajiem risinājumiem?

Ir cilvēki, kas apgalvo, ka šī metode pilnībā mainījusi viņu dzīvi.

Izmēģiniet arī jūs un varbūt tas mainīs arī jūsu dzīvi!

Avots: likeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru