Viņa dārzā izbēra bērnu pūderi – turpmāk arī es tā darīšu!

Atpiņķerējiet savas rotas

Bieži vien mēdz gadīties tā, ka nejauši sapiņķerējas krelles. Izrādās, ka ar bērnu pūdera palīdzību tās var daudz vieglāk dabūt vaļā.

Atbrīvojieties no smiltīm, kas aplipušas ap jūsu ķermeņa pēc došanās uz pludmali

Katrs no mums zina, ka došanās uz pludmali vienmēr beigsies ar to, ka mājās tiks atvestas visas iespējamās smiltis visās iespējamās vietās. Līdzko grasāties no pludmales doties mājās, apberiet savu ķermeni ar bērnu pūderi. Tas palīdzēs mitrajām smiltīm daudz vieglāk nonākt nost un jums nebūs tās jāved mājās.

LASI VĒL: Atliek vien uzzināt, no kā ir taisītas šīs rotas – šermuļi pār kauliem… Vai tu gribētu sev kaut ko tādu?

Atbrīvojieties no apnicīgajām skudrām

Lielākā daļa pasaules iedzīvotāju nemīl skudras – tas ir iemesls, kādēļ insekticīdi ir ļoti plaši lietots līdzeklis. Taču ikvienam ķīmiskajam līdzeklim ir arī savi mīnusi – tie var kaitēt ne tikai apkārtējai videi, bet arī cilvēka veselībai. Bērnu pūdera lietošana ir videi un cilvēka veselībai daudz draudzīgāka, turklāt cīnās ar kaitēkļiem tāpat, kā jebkurš insekticīds.

Pasargājiet savus ziedu sīpolus

Jaunie ziedu sīpoliņi pieprasa pastiprinātu kopšanu. Pirms grasāties tos stādīt augsnē, apstrādājiet ar bērnu pūderi. Lai to izdarītu, ņemiet maisiņu, kurā ielieciet 5 – 6 ziedu sīpolus un ieberiet klāt 3 ēdamkarotes bērnu pūdera. Maisu kārtīgi sakratiet, lai visi sīpoli tiktu apbērti ar bērnu pūderi. Tas pasargās sīpoliņus no sapūšanas un negantiem grauzējiem, kuriem patīk mieloties ar svaigi iestādītiem ziedu sīpoliem.

Apstrādājiet ar bērnu pūderi spēļu kārtis

Ar kārtīm ir ļoti interesanti darboties, ja tās nesalīp kopā. Ielieciet kāršu kavu plastmasas maisiņā, ieberiet tajā mazliet bērnu pūderi un sakratiet. Pēc tam sakratiet maisiņu. Turpmāk kāršu dalīšana būs daudz vienkāršāka.

Ieberiet bērnu pūderi gumijas cimdos

Ja jūs ikdienas mājas uzkopšanas darbos izmantojat gumijas cimdus, tad noteikti zināt, cik bieži cimdi mēdz salipt kopā. Ar to ir diezgan grūti cīnīties. Taču mums atkal ir risinājums – ieberiet tajos bērnu pūderi, lai vairs nebūtu par šo problēmu jāsatraucas!

Avots: likeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru