Attiecību horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Ar ko mūs iepriecinās kārtējā aprīļa nedēļa mīlas un attiecību  jomā, lasām mūsu astroloģiskajā prognozē.

Auns

(21. marts – 20. aprīlis)

Nedēļas sākumā iespējama zināma nesaprašanās starp mīlniekie, nesaprašanās un šķiršanās var rasties vienkārši jebkāda iemesla dēļ. Centieties nepievērst tām lielu uzmanību, viss samērā ātri pats no sevis atrisināsies. Nevajag savās attiecībās iesaistīt vēl trešās personas, tas tikai sarežģīs situāciju.

Vērsis

(21. aprīlis – 20. maijs)

Centieties nedēļas sākumā izbrīvēt laiku un tikt skaidrībā pašam ar savām sajūtām. Trešdien viens kļūdīgs vārds var ietekmēt turpmākās attiecības ar mīļoto cilvēku, tāpēc, pirms kaut ko sakāt, labāk padomājiet. Brīvdienas jūs visticamāk pavadīsiet savrup.

Dvīņi

(21. maijs – 21. jūnijs)

Jums būs tieksme izklaidēties. Iespējams, jums galvu sagrozīs kāds jauns paziņa, iespējams, jūs iemīlēsieties literatūras vai kino varonī. Trešdiena ir laba diena, lai izrādītu ekstravagantumu, bet necentieties šokēt apkārtējos, izskatīties un rīkoties vajadzētu pieklājīgi. Piektdien vai svētdien jūs gaida patīkama dāvana.

Lasi vēl: Vispārējais horoskops visām Zodiaka zīmēm nedēļai no 17. – 23. aprīlim

Vēzis

(22. jūnijs – 22. jūlijs)

Pievērsiet uzmanību savam ārējam izskatam, padomājiet par visām detaļām. Negaidīta tikšanās nedēļas sākumā var izrādīties visai romantiska un izmainīt jūsu likteni. Trešdiena ir lieliska mīlas randiņiem. Brīvdienās nesēdiet mājās, pieņemiet draugu uzaicinājumu uz pikniku vai ballīti.

Lauva

(23. jūlijs – 23. augusts)

Mīlestība un savstarpēja sapratne ir tas, kas jūs sagaida šajā nedēļā. Pirmdien notiks ilgi gaidītā saruna ar mīļoto cilvēku. Ja jūs neveiksiet sasteigtus paziņojumus, tad šī tikšanās izmainīs jūsu likteni. Plānojiet jūsu kopīgo darbību nākotnē, ir laiks padomāt par atpūtu.

Jaunava

(24. augusts – 22. septembris)

Pacentieties nomierināties un tikt skaidrībā ar savām sajukušajām emocijām un sajūtām. Lietderīgi būs atcerēties par prioritātēm, lai, aizstāvot savas tiesības uz kaut kādu sīkumu, neizjauktu abu attiecību harmoniju. Ceturtdiena ir laba diena, lai salīgtu mieru.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru