Attiecību horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Svari

(23. septembris – 23. oktobris)

Nevelciet segu uz savu pusi. Jo vairāk jūs sniegsiet mīlestību, jo vairāk jūs to saņemsiet atpakaļ – vismaz emocionālajā ziņā. Piektdienu varat pavadīt kopā ar draugiem, bet sestdienu – obligāti ar mīļoto, un nekādā ziņā otrādi.

Skorpions

(24. oktobris — 22. novembris)

Pirmdien mīļotais cilvēks var jūs patīkami pārsteigt. Tajā pašā diena ir iespējama ļoti interesanta tikšanās ar romantisku turpinājumu, ja jūs, protams, nesēdēsiet mājās. Piektdiena var atnest uzlabojumus savstarpējās attiecībās. Brīvdienas paies mīlas harmonijā.

Strēlnieks

(23. novembris — 21. decembris)

Nedēļa piemērota personīgo attiecību attīstībai. Mīļotais cilvēks jūs atbalstīs un izrādīs uzmanību un rūpes, tikai neprasiet no viņa vairāk, kā viņš ir spējīgs jums dot. Pēc iespējas brīvdienas pavadiet jautrā kompānijā.

Lasi vēl: Vispārējais horoskops visām Zodiaka zīmēm nedēļai no 17. – 23. aprīlim

Mežāzis

(22. decembris — 20. janvāris)

Ja jūs pārāk daudz laika veltīsiet darbam, aizmirstot par visu pārējo uz pasaules, tad jau trešdien no sava mīļotā dzirdēsiet ļoti daudz pārmetumu, bet iespējams – kļūsiet par greizsirdības scēnas liecinieku. Brīvdienās pacentieties nogludināt savu vainu un pabūt divatā.

Ūdensvīrs

(21. janvāris — 19. februāris)

Šī nedēļa var būt lūzuma punkts jūsu liktenī. Privātās dzīves jomā jūs sagaida veiksme un panākumi. Bet tie ir jāizmanto – pacentieties vairāk laika pavadīt divatā ar izredzēto, bet pārāk neafišējiet savas attiecības.

Zivis

(20. februāris — 20. marts)

Otrdien esiet uzmanīgi ar kādu no savām nesenajām paziņām, nevajag atklāt savus noslēpumus. Savādāk neizvairīsieties no baumām. Atcerieties par saviem tuviniekiem, viņiem ir ļoti nepieciešama jūsu mīlestība un atbalsts.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru