9 pārbaudītas vecmāmiņas receptes, kuras patiešām darbojas. Paaudzēm pārbaudītas vērtības

Nātres pret alopēciju

Nātres ir īsts vitamīnu kokteilis (tajā ir A, C, D un B vitamīnu komplekss, olbaltumvielas, kalcijs, dzelzs, magnijs un fosfors). Iepriekš minētais labvēlīgo vielu kopums stimulē matu augšanu, barojot mata sīpolus jeb saknes. Ar karstu ūdeni aplejiet 4 – 5 nātres lapas un lietojiet šo maisījumu kā tēju.

Jamss pret menopauzi

Šis auga apakšzemes bumbulis ļoti bieži tiek jaukts ar visiem labi zināmajiem kartupeļiem, taču tie ir divi pilnīgi atšķirīgi dārzeņi. Jamss ir daudz tumšāks un ar biezāku mizu. Lietojot to uzturā, iespējams atlicināt menopauzi, jo jamss spējīgs izveidot pilnvērtīgu hormonu balansu.

Olīvas palīdzēs tiem, kam ir slikta dūša

Olīvās ir ļoti augsts tanīna (miecvielas) daudzums, kas samazina siekalu izdalīšanos. Sliktas dūšas gadījumā siekalas tiek izdalītas pastiprinātā daudzumā.

Soda kandidozes gadījumā

Soda ir tikpat iedarbīga arī urīnvadu iekaisumu gadījumā. Mazgājot intīmās zonas ar sodas maisījumu iespējams atbrīvoties no tik nepatīkamās kaites. Soda cīnās ar infekcijām un izveido sārmainu vidi, kas nepatīk nelabvēlīgajām baktērijām. Tāpat sodas maisījumu var lietot arī iekšķīgi – vienu tējkaroti izšķīdinot ūdens glāzē.

LASI VĒL: Atbrīvojies no saaukstēšanās vienas nakts laikā: šie padomi liekas dīvaini, bet tie darbojas!

Žāvētas aprikozes cīņā ar vēdera problēmām

Žāvēto aprikožu šķiedrvielas ir labākais meteorisma preventīvais līdzeklis. Nepieciešamības gadījumā žāvētās aprikozes spēj pataisīt arī cietāku vēderu.

Kartupeļi pret zirnekļu kodumiem

Tiem, kam ir arahnofobija, šis līdzeklis var rast mierinājumu. Reizēm pēc zirnekļu kodumiem nekas nemēdz būt, bet citreiz āda sapampst un dikti sāk kņudēt. Koduma vietu paberzējiet ar zaļu kartupeli un pēcāk uzlieciet šai vietai pa virsu pārsēju.

Tagad jums ir izvēle – pirkt medikamentus vai izmēģināt kādu no dabas veltēm. Protams, ja pēc šo padomu izmēģināšanas nav manāmi nekādi uzlabojumi, iesakām tik un tā vērsties pie ārsta.

Noteikti dalieties arī ar saviem draugiem, radiem, paziņām!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru