7 produkti, kurus nedrīkst ēst tukšā dūšā un 7 vakara maltītes, kuras kaitē veselībai

00Zinātnieki noskaidrojuši, ka ir vairāki produkti, kuri var radīt neskaitāmas problēmas, ja tie tiek lietoti tukšā dūšā. Piemēram, ja tukša dūšā tiek ēsti saldumi, var rasties problēmas ar redzi, bet banāni var izraisīt sirds un asinsvadu slimības. Lai nekaitētu savam organismam un novērstu jebkādus draudus jūsu veselībai, iesakām uzmanīgi izlasīt mūsu rakstu! Šeit apkopoti tie produkti, kurus nebūtu ieteicams ēst brokastīs un tie, kurus nevajadzētu ēst vakaros.

Ko nevajadzētu ēst tukšā dūšā?

  1. Citrusaugļi

Ja citrusaugļi tiek ēsti tukšā dūšā, tie var izprovocēt dažādas alerģijas, kā arī gastrītu. Pirms no rīta grasāties izdzert glāzi apelsīnu sulas, iesakām no sākuma apēst auzu pārslas. 1

  1. Banāni

Banānos ir ļoti daudz magnija, kas regulē sirds un asinsvadu sistēmas darbību. Ja banānus lietosiet brokastīs, riskējat izjaukt kalcija un magnija līdzsvaru organismā.

  1. Svaigi dārzeņi

Svaigos dārzeņos esošās skābes var kairināt kuņģi. Tādā veidā ar laiku var iedzīvoties kuņģa čūlā un gastrītā.3-12

  1. Jogurts

Lai arī cik pārsteidzoši tas neizklausītos, jogurtu tiešām labāk nevajadzētu lietot no rītiem tukšā dūšā. No rītiem organismam vēl ir pietiekoši daudz baktēriju un tas spēj pats tikt ar visu galā. Labāk jogurtu ēst divas stundas pēc brokastīm vai vakarā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru