Atbrīvojies no saaukstēšanās vienas nakts laikā: šie padomi liekas dīvaini, bet tie darbojas!

Kakls kņudina, deguns aizkritis ciet, un tu morāli gatavojies pāris dienas pavadīt, šķaudot un klepojot, un vēl ar temperatūru? Nesteidzies satraukties: ja vīruss nav spēcīgs, tad mūsu padomi tev palīdzēs tikt galā ar šo problēmu vienas nakts laikā!

Uzvelc aukstas, slapjas zeķes

Nē, tas nav nekāds joks. Tavs uzdevums ir pastiprināt asins cirkulāciju. Tas palīdzēs ātrāk izvadīt no organisma toksīnus, kas izraisa nespēku. Un pie viena mazinās tūsku deguna dobumā! Un tā, lai “izdzenātu” asinis, no sākuma kājas izmērcē, pēc tam uzvelc aukstas, slapjas zeķes, pa virsu plastmasas maisiņu un ej gulēt. No rīta kļūs vieglāk!

Iedzer etiķi

Ābolu etiķis, protams, ir labāks – tas nav pasterizēts un ir dabīgs. Burtiski glāzīti (pāris ēdamkarotes). Baktērijas necieš skābi, un tavam kaklam kļūs daudz labāk. Svarīgi: dzer etiķi tikai pirms gulētiešanas, un vairāk neko nedzer, lai skābes molekulas paliktu uz rīkles virsmas.

Spēcīgi mitrini gaisu

It īpaši tajā telpā, kur gulēsi. Ja nav gaisa mitrinātājs, samitrini frotē dvieļus un izklāj uz radiatoriem. Var gultas galvgalī novietot bļodu ar ūdeni. Vienvārdsakot, jo mitrāks gaiss, jo vieglāk gļotādām cīnīties ar vīrusu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru