9 aktieri, kuri katrā no savām filmām pielieto vienu un to pašu triku

Harisona Forda “likteņa pirksts”

Harisonam Fordam ļoti patīk norādīt ar pirkstu, jo aktieris teju katrā filmā norāda ar to tiem, kas jebkādi viņam traucē vai atrodas ceļā. Pirmo reizi Harisona “likteņa pirkstu” (kā to internetā nodēvēja fani) bija iespējams aplūkot filmā “Zvaigžņu kari”, pēc tam tas parādījās arī daudzās citās filmās.

Krutā amazoniete Mišela Rodrigesa

Var ar roku uz sirds teikt, ka filmās, kurās piedalīsies Mišela, viņa noteikti kausies labāk par jebkuru vīrieti. Aktrise ne tikai atkārto teju identiskus cīņas mākslas elementus, bet ievēro vienotu stilu vairākās filmās pēc kārtas.

Vienmēr relaksētais Tims Rots

Nav svarīgi, kur tēlo šis britu aktieris – par melu speciālistu vai Monako princi – katrs no viņa tēliem atradīs piemērotu brīdi, lai atslābinātos un atsēstos krēslā.

Kailie kadri ar Melu Gibsonu

Mels Gibsons ir lieliskā fiziskajā formā, un to iespējams redzēt ļoti daudzās filmās, kurās viņš ir piedalījies. Ļoti bieži viņš šajās filmās demonstrē savu ķermeni, kas pieticīgi klāt ar apģērbu. Pirmo reizi viņš to darīja 1987.gada filmā “Nāvējošais ierocis”.

Vienmēr izsalkušais Breds Pits

Visbiežāk aktieris filmās tēlo reālus cilvēkus, tādēļ nav jābrīnās, ka šiem tēliem laiku pa laikam sagribas kaut ko ēst. Breds Pits to dara tik bieži un izteiksmīgi, ka arī skatītājiem tā vien gribas doties uz virtuvi pēc kaut kā ēdama.

Iespējams, ka jums prātā nāk vēl kāds labs piemērs – noteikti dalieties ar tiem komentāros!

Avots: adme.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru