8 dabiski veidi, kā apstrādāt iekaisušu ādu pēc skūšanās (3. punkts ir dīvains, bet efektīvs)

Raganu lazda
Natural Remedy Ideas norāda, ka raganu lazda ir laba izvēle, lai ārstētu ādas apsārtumu no skūšanās. Tai ir atvēsinoša iedarbība, kas palīdz mazināt sāpes un aptūkumu. Lietošana: nelielu daudzumu uzsmērēt uz mazajām pumpiņām uz ādas.

Aukstas kompreses
Aukstas kompreses palīdz mazināt aptūkumu un nodrošina atvieglojumu bojātajai ādai. Vienkārši paturi aukstu kompresi uz bojāto ādu pāris minūtes.

Medus
Top 10 Home Remedies iesaka izmantot medu, lai palīdzētu tikt galā ar sāpīgajiem ieaugušajiem matiņiem. Medum ir antibakteriālas īpašības, kas ne tikai mīkstinās pumpiņas, bet arī aizsargās ādu no tālākas infekcijas. Uzklāj nelielu daudzumu medus uz ādas un atstāj uz 15 minūtēm, pēc tam notīra.

LASI VĒL: Pamēģiniet šos 5 paņēmienus un uz visiem laikiem aizmirstiet par svīšanu karstās dienās

Alveja
Alveja jau izsenis ir izmantota problemātisku ādas problēmu ārstēšanā. Želejai ir pretiekaisuma īpašības, kas mazina aptūkumu un apstādina dedzināšanu. Lietošana: vienkārši apsmērē ar želeju tieši uz bojātās ādas vietas.

Melnā tēja 
Saskaņā ar Top 10 Home Remedies, melnajā tējā atrastā miecskābe var palīdzēt mazināt apsārtumu un tūsku, kas saistīta ar ādas apsārtumu pēc skūšanās. Piespiest slapju tējas maisiņu tieši uz problemātiskās vietas un paturēt 10 minūtes.

Lai ādas apsārtums tevi vairs nesatrauc – izmanto šos dabiskos līdzekļus. Padalies ar draugiem.

Avots: remedydaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru