7 neticami muļķīgas nāves. Par kurām smieties, protams, nav labi, bet tik ļoti gribas!

3. Ludviga XIV personīgais komponists vienmēr ļoti pārdzīvoja par Saules karaļa veselību. Pēc veiksmīgas izveseļošanās no kārtējās nelaimes Žans Batista Ļullī (tieši tik smieklīgi sauca komponistu) diriģēja svētku himnu Te Deum. Takti viņš sita no grīdas ar speciālu zizli. Acīmredzami, notika komponista koordinācijas kļūme, tāpēc, ka liktenīgajā brīdī viņš no visa spēka iedūra šo zizli sev kājā. Sākās asins saindēšanās un pēc pāris neveiksmīgas ārstēšanās mēnešiem Ļullī nomira.

4. Franču dziedātājs, dzejnieks un komponists Klods Fransuā kļūva slavens kā līdzautors dziesmai Comme d’habitude, kuru tu pazīsti kā Frenka Sinatra izpildīto dziesmu My Way, tas ir “Mans ceļš”. No dzīves viņš aizgāja arī savā, īpašā veidā: centās ieskrūvēt lampiņu, stāvot vannā, kas pilna ar ūdeni.

LASI VĒL: Zinātnieki pastāstīja, ko cilvēks izjūt pēc nāves

5. Ne ar ko nenozīmīga vecpuišu ballīte itāļu komūnā Kozencā bija izjaukta, kad striptīza dejotāja neizlēca no kūkas. Un turpinājās bojāties, kad vecpuišu ballītes dalībnieki atvērta torti un ieraudzīja tajā mirušo striptīza dejotāju Džīnu Lalapolu. Kā noteica medicīniskā ekspertīze, meitene nomira pārāk rūpīgi izceptajā tortē no gaisa trūkuma vēl stundu pirms viņa tika atklāta. Striptīzs tomēr ir bīstama profesija.

6. Vēl kaut kas no liktenīgās nakts dzīves: amerikānietis Rasels Šells bija neuzmanīgs, pasūtot kokteili klubā “Cita puse”, kas atrodas Masačūsetsā. Tas bija pēdējais kokteilis visā viņa dzīvē. Ārsti, cenšoties saglabāt nopietnas sejas, paziņoja Rasela radiniekiem, ka viņš ir aizrijies ar miniatūro plastmasas locekli, ar ko bija izrotāts dzēriens.

LASI VĒL: Anglijā arestēta medmāsa, kuru tur aizdomās par 17 zīdaiņu nonāvēšanu

7. 76 gadus vecais Edvards Junevičs tika atgādāts no pansionāta uz apskati pie ārsta ātrās palīdzības mašīnā. Tā kā Juneviča veselības stāvoklis bija slikts, viņš gulēja uz medicīniskajām nestuvēm. Medbrālis izņēma nestuves no mašīnas un, novērsies uz brīdi pie slimnīcas ieejas, atstāja tās bez pieskatīšanas. Nestuves sapriecājās par tādu brīvību un nobrauca sākumā pa piebraucamo ceļu, un pēc tam pa kāpnēm, pa ceļam nometot Juneviču un pārvēršot to no slimnieka par mirušo.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru