7 ļoti bagātas slavenības, kuras dzīvo kā sivēni

Bagātiem un slaveniem cilvēkiem ir grezns dzīvesveids, bet dažreiz slavenības vienkārši nespēj mainīt savus paradumus. Noslēpumi, kurus zvaigznes slēpj aiz slēgtām durvīm, jūs var pārsteigt. Mēs izstāstīsim par 7 slavenībām, kuras dzīvo nekārtībā:

Megana Foksa

Megana Foksa — viena no skaistākajām sievietēm pasaulē, bet, spriežot pēc ļoti autoritatīviem avotiem, viņa dzīvo haosā. Aktrise atzina, ka ir ļoti neorganizēta un nekautrējas izrādīt savu nekārtību pasaulei. Pie viņas dzīvo vāveres un mājas cūka, kas brīvi pārvietojas pa māju. Foksa tāpat atklājusi, ka visas drēbes atstāj uz grīdas, tiklīdz tās novelk, tāpēc mājās vienmēr ir bardaks. Meganai ir pretīgs paradums aizmirst noskalot aiz sevis ūdeni tualetē.

Mailija Sairosa

Pie Mailijas Sairusas dzīvo daudz mājdzīvnieku, kurus viņa neprātīgi mīl un uzskata par ģimenes locekļiem. Viņai pieder daži suņi un pat mini cūka! Tomēr neviens no šiem simpātiskiem ģimenes locekļiem nav iemācījies iet uz tualeti ārā, tāpēc viņi aiz sevis atstāj smakojošas “pēdas” pa visu māju.

Dziedātājas dzīvnieki skraida pa visu māju. Мeilija ne tikai ienīst mazgāt traukus, bet arī rūpējas par to, lai elementāri traukus salikt izlietnē. Viņas bijušais draugs, Patriks Švarcenegers, ar kuru viņa satikās kādu laiku, negribēja ilgi viesoties pie viņas, jo viņas mājās valda haoss.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru