7 ļoti bagātas slavenības, kuras dzīvo kā sivēni

Džordžs Klūnijs

Džordžs Klūnijs, ceram, mainījis savus paradumus, noslēdzot laulību ar Amaliju Allamudinu, bet bijušais Holivudas vecpuisis bija absolūts nekārtības piekritējs. Iespējams, viņš tiek uzskatīts par “par seksīgāko vīrieti”, bet viņš ir arī ļoti nekārtīgs. Viens no viņa bijušajiem darbiniekiem pat nosauca viņu par “netīro cūku”, jo aktieris nav kautrējies atraugāties un laist gāzes savu darbinieku klātbūtnē.

Lindsija Lohana

Lindsija Loena agrāk bija slavena aktrise, kura spēlēja filmās pusaudžiem. Viņa iztērēja savu bagātību pēc 20 gadiem un vienmēr bija nekārtīga dzērāja. Viņa daudz smēķē mājās, neuztraukdamies par cigarešu dūmu smaku, ar ko piesūcies viņas mājoklis. Tā nenovāc aiz sevis savas mantas. Viņas māja burtiski pārblīvēta ar drēbēm, apaviem un somā. Pēc neseniem paziņojumiem, viņas mazā dzīvoklī Soho sakrājies tik daudz drēbju, ko viņai nācās pieņemt darbā cilvēkus, lai viņas mantas sakārtotu.

Džonijs Deps

Džonijs Depps— viens no pasaulē slavenākajiem aktieriem, bet zvaigznes statuss neatceļ viņa nevīžību. Bieži vien radošie cilvēki – vismazāk organizēti, tas attiecas arī uz Džoniju. Депп dzīvo kā cūka, nekad nenovāc aiz sevis un atstāj nekārtību, kur vien atrastos.

Turklāt viņš reti apmeklē dušu un valkā vienu un to pašu apģērbu nedēļām.

Britnija Spīrsa

Britnija Spīrsa, ir tik nekārtīga, kas viņas darbinieki sāka par Britniju sūdzēties. Viņas kalpone un miesassargs atklāti runā par pop-zvaigznes pretīgiem paradumiem. Apsūdzībās izskanēja apgalvojums par elementāru higiēnas normu neievērošanu. Viņa arī izmētā pa māju drēbes, atstāj netīros traukus zem mēbelēm un atsakās savākt aiz sevis. Ja viņa nestrādā, viņa netīra zobus un nelieto dezodorantu.

Breds Pits un Andželīna Džolija

Kad Breds Pits un Andželīna Džolija vēl bijām kopā, viņi dzīvoja milzīgā kompleksā Kalifornijā ar sešiem bērniem. Saskaņā ar viņu iepriekšējiem darbiniekiem, Džolija un Pits dzīvoja pilnīgā nekārtībā. Kādā brīdī viņiem pat nebija mājkalpotāju, lai savestu visu kārtībā. Informatori apgalvoja, ka visā mājā mētājās picas kastes, neapēsts ēdiens bojājās un smirdēja.

Zvaigžņu pāra bērni bieži rīkoja “zobu pastas karus”, tāpēc arī vannas istaba nevarēja lepoties ar tīrību un kārtību. Viviena, Paks, Medokss, Šiloh, Zahara un Noks, kā ziņots, ir ļoti izlaisti un brīvi no noteikumiem, tāpēc dara, ko vēlas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru