7 bailes un kompleksi, par kuriem atzīties baidās 90 % no visiem vīriešiem

Sabiedrība izdara spiedienu ne tikai uz sievietēm, bet arī uz vīriešiem. Katrs no viņiem cenšas būt spēcīgs, veiksmīgs un nebaidīties.

Bet, ja nu viņiem tas nekādi nesanāk, tad viņi visādi cenšas radīt vismaz tādu ticamību. Tā vai citādi, bet katram vīrietim ir savi pārdzīvojumi, kuros viņš ne vienmēr ir gatavs atzīties.

90% no visiem vīriešiem ir pakļauti šīm bailēm

Materiālais stāvoklis. Vīrietis ir sagādātājs. Šī aksioma ir dziļi nogūlusies galvās lielākajai daļai vīriešu. Ja vīrietim nesanāk pietiekoši nopelnīt, lai nodrošinātu savu sievieti, viņš kļūst ārkārtīgi nepārliecināts par sevi. Tas aiz sevis velk daudzas citas nepatīkamas sekas.

Ķermenis. Jūs domājat, ka tikai sievietes pārdzīvo par celulītu uz savām kājām? Nebūt nē. Vīriešiem arī ir daudz kompleksu, kas ir saistīti ar figūru. Daudzi no tiem ir tādi paši, kā sievietei, tāpēc nereti viņi nomoka sevi ar diētām un sporta zāles apmeklējumiem.

Augums. Aiz vīrieša, kā aiz akmens sienas. Bet, ko darīt, ja augums ir mazāks par 170 cm? Daudzi vīrieši šajā ziņā ļoti pārdzīvo. Bet, neskatoties uz to, tieši maza auguma vīrieši sasniedz vislielākos panākumus karjerā.

Konkurence Tā ir īsta cīņa, nevis uz dzīvību, bet gan uz nāvi. Uzvarētājs iegūst visu. Zaudētājs tāpēc ļoti pārdzīvo. Un, lai arī pats vīrietis nekad neatzīsies, bet šādos brīžos viņam ārkārtīgi ir nepieciešami komplimenti un atbalsts.

Mati. Vīriešus šis jautājums nomoka ne mazāk par sievietēm. Viņi jo īpaši sāpīgi pārdzīvo to brīdi, kad parādās pirmās plikpaurības pazīmes. Bet, ja matu ir pārāk daudz, tad daudzi pārdzīvo, ka izskatās kā dzīvnieki, un nereti dodas uz skaistumkopšanas saloniem, lai atbrīvotos no liekā “spalvu” pārklāja.

Attiecības. Jūs domājat, ka tikai sievietes var stundām ilgi raudāt spilvenā par strīdu ar vīrieti? Nebūt nē. Vīrieši pārdzīvo noe mazāk, bet reti to parāda.

Emocijas. Vīrieši bieži baidās izrādīt savas emocijas. Jo tas vienkārši nav tā pieņemts. Jo “īsti vīri neraud”. Viņiem ir jābūt drosmīgiem, drošsirdīgiem un neuzvaramiem. Tieši tā vēsta “tautas gudrība”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru