6 ziņas, kuras iepriecinās jūsu partneri pat tad, ja ilgi jau esat kopā

Nav svarīgi, cik ilgi esat attiecībās, jo pats galvenais ir spēt saglabāt dzirksteli jūsu starpā. Viens no šādiem veidiem ir ziņu sūtīšana. Tās ir ziņas, kas norāda jūsu partnerim, ka mīlat un cienāt viņu, kā arī to, ka jums ir svarīgas šīs attiecības.

Piemēram, jums patīk sava partnera smaids. Tad pasakiet viņam/ viņai par to! Nav obligāti jāraksta par to visu dienu vai vairākas reizes dienā, taču šāds kompliments laiku pa laikam var tiešām uzlabot jūsu attiecības. Piemēram:

“Es tev šodien teicu, cik ļoti tevi mīlu?”

Īss un jauks atgādinājums partnerim par jūsu jūtām neprasa daudz laika un garas sarakstes.

“Mazulīt/ mīļais, tu dari mani laimīgu!”

Šajā ziņā ir emocijas, tiešums un rotaļīgums. Tašu šis nav pārlieku jutekliski, tādēļ tas neliks jūsu partnerim kust no laimes, bet vienkārši padarīs viņa/ viņas dienu labāku.

“Tu esi tik mīļš/ mīļa!”

Neskatoties no konteksta, šāda veida ziņas liks cilvēkam justies īpašam, saprotot, ka viņu pieņem tādu, kāds viņš/ viņa ir. Vienmēr ir patīkami apzināties, ka jūsu partneris uzskata par mīlīgu visu to, kas jums patiesībā nemaz nesanāk vai sanāk ļoti nevīžīgi. Tas ne tikai paaugstina pašvērtējumu, bet arī pierāda to, ka partneris pieņem jūs tādus, kādi esat.

“Esmu iemīlējies/ -usies tevī”

Jā, rakstiet par iemīlēšanos, nevis mīlestību. Cilvēki nemitīgi runā par mīlestību – par mīlestību pret draugiem, ģimeni, suņiem vai pat rīta kafiju. Vārdi “es tevi mīlu” tiek izteikti pārāk bieži, tādējādi zaudējot to nozīmi, taču pateikt, ka esat iemīlējušies – tas spēs mazliet atsvaidzināt jūsu jūtas.

“Tu vakardien izskatījies fantastiski!”

Tā vietā, lai pateiktu, ka meitene vai zēns ir skaists, pasakiet daudz konkrētāk: “Tu vakardien zilajā kleitā/ melnajā uzvalkā izskatījies fantastiski. Man ir paveicies būt tev līdzās.” Noslēpums atrodas tajā, ka jums jāspēj savas ziņas padarīt daudz konkrētākas, nevis virspusīgākas.

“Tu biji labs/ -a!”

Tas var tikt attiecināms uz jebkuru dzīves situāciju: iespējams, ka jūsu partneris jums palīdzēja, iespējams, jūsu partneris pavadīja fantastisku dienu kopā ar bērniem, tas var tikt attiecināms arī uz seksuālo jomu. Uzverot cilvēka labās īpašības un labos darbus, jūs palīdzat viņam/ viņai būt labiem arī turpmāk.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru