6 sēklu veidi, kuri lieliski dedzina taukus un labvēlīgi ietekmē veselību

00Vēlies uzlabot savu izskatu, pašsajūtu un veselību? Tev jāsāk ar uzturu. 

Uzzini, kādas sēklas to pārsteidzošo īpašību dēļ visvairāk iesaka lietot uztura zinātnieki. Un nebaidies – tās nav dārgas un nopērkamas tuvējā lielveikalā!

1. Čia sēklas

Čia sēklas satur:

  • 2,5 reizes vairāk olbaltumvielu nekā pupiņas;
  • 3 reizes vairāk antioksidantu nekā mellenes;
  • 3 reizes vairāk dzelzs nekā spināti;
  • 6 reizes vairāk kalcija nekā piens;
  • 7 reizes vairāk C vitamīna nekā apelsīni;
  • 8 reizes vairāk Omega-3 taukskābju nekā lasis;
  • 10 reizes vairāk šķiedrvielu nekā rīsi;
  • 15 reizes vairāk magnija nekā brokoļi.

Čia sēklas palīdz mazināt locītavu sāpes, palielināt enerģijas rezerves, pasargāt no diabēta un sirds slimībām. Tās arī nesatur glutēnu. Turklāt tās īpaši…

Lai iepazītos ar visu rakstu un pārējām sēklām, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru