6 noteikumi sievietēm, kuras nenoveco

Ir ļoti daudzas sievietes, kuras, šķiet, ar vecumu nemaz nenoveco. Gluda āda, grumbiņas teju nav vispār, varbūt vienīgi mīmikas grumbiņas pie acīm.

Viņas tik bieži smaida, ka tā vien šķiet – viņām viss vienmēr ir vislabākajā kārtībā. Pajautājiet viņām jaunības noslēpumu! Jūs noteikti uzzināsiet, ka katrai dāmai ir savi noslēpumi. Taču viņām visām ir kaut kas kopīgs. Kaut kādi galvenie principi. Pamēģināsim tajos ielūkoties!

Pirmais noteikums. Vienmēr sekojiet līdzi sava gremošanas trakta darbībai.

Zarnu traktam jāspēj darboties kā pulkstenim. Aizcietējums – tā ir organisma indēšana, nevesela, bāla āda. Austrumu medicīnā ir pārliecība, ka tievā zarna ir mūsu ķermeņa sakne. Ja koka saknes ir labas un spēcīgas, tad attiecīgi arī koks ir spēcīgs, auglīgs un skaists. Ar sliktu sakņu sistēmu koks sāk izžūt un lēnām mirst. Tas pats attiecas uz mūsu zarnām. Ja tās ir veselīgas, tad mūsu organisms spēj pilnvērtīgi funkcionēt, turklāt cilvēks ilgi dzīvos.

Jūsu zarnu trakta veselība galvenokārt atkarīga no uzņemtās pārtikas: svaigi augļi un dārzeņi, tīrs ūdens, mazāk mīklas izstrādājumu, vairāk salātu, putru. Kumelītes tēja no rītiem ļoti labvēlīgi ietekmēs jūsu ādas skaistumu.

Runājot par ūdeni: ādas stāvokli, organisma mundrumu un enerģiskumu nodrošina dienā uzņemtais tīrais ūdens. Neticat? To iespējams pavisam vienkārši pierādīt.

No sākuma vērsīsimies pie ādas veselības. Ādas epidermā atrodas olbaltumvielu šķiedras – kolagēns, kam piemīt lieliskas spējas. Kolagēns, nokļūdams ūdeni, palielinās apjomā. Ādas iekšienē pietūkušās kolagēna šūnas rada spiedienu uz ādu, kā rezultātā tā izlīdzinās un tiek samazinātas grumbiņas.

Tieši no šī procesa arī ir atkarīga ādas elastība. Pats vieglākais veids, kā risināt ādas un citas veselības problēmas, ir lietot dienā vismaz 1,5 – 2 l ūdeni (vēlams nevis vārītu, bet gan tīru un dabīgu ūdeni). Piepildiet savu ķermeni ar ūdeni, kas nodrošinās organismam skābekli un enerģiju. Jau pavisam drīz pamanīsiet šos rezultātus sev uz sejas (tiešā šī vārda nozīmē): jūsu āda būs gluda, mirdzoša un zīdaini maiga.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru