6 noteikumi sievietēm, kuras nenoveco

Otrais noteikums. Pilnvērtīgs miegs.

Neizgulēšanās – tas ir vislielākais matu un ādas skaistuma ienaidnieks. Centieties doties gulēt laikus, lai jūs paspētu pietiekoši labi izgulēties. Man ir viena pazīstamā, kas katru dienu strikti plkst. 21.00 dodas gulēt. Taču savos 36 gados viņa izskatās daudz labāk par dažu labu 20 gadus vecu dāmu.

Miegs – lieliska Dieva dāvana cilvēkam. Agrāk domāju, ka miegs ir kā lāsts, kas atņem mums ārkārtīgi daudz vērtīgā laika. Tikai nesen es apzinājos, cik patiesībā svarīgs tas ir. Miega dēļ cilvēks spēj ne tikai atpūtināt ķermeni, bet arī attīrīt sevi morāli – pēc miega zūd emocijas un liekā informācija, atstājot tikai faktu par atmiņu.

Trešais noteikums. Svaigs gaiss ir skaistuma draugs!

Ja jūs katru dienu sēžat birojā, pēc darba, dodoties mājās, noejiet kaut pāris pieturas ar kājām. Ik pa laikam nepieciešams vēdināt telpas, turklāt ziemā tas jādara daudz aktīvāk. Brīvdienās rīkojiet garas pastaigas pie dabas. Lai cilvēks justos labi, tam stundas laikā nepieciešami aptuveni 30 kubikmetri svaiga gaisa.

Vēl viens svarīgs noteikums skaistuma un jauneklības saglabāšanai – pirts. Mūsu āda ir dzīvs organisms, kurā mēdz uzkrāties toksīni (indīgas vielas), no kurām mums nemitīgi nepieciešams atbrīvoties. Cilvēka ādai nepieciešams izdalīt trīs ar pus reizes vairāk atkritumu, nekā taisnā zarna un nieres. To iespējams izdarīt tikai ar tvaika vannu palīdzību, kā arī dodoties pirtī ar pirts slotiņu.

Īpaši labi ir tad, ja pirtī viss pagatavots no koka. Tie, kas šo visu labi pārzina, vakarā vēl taisa bļodiņā sāls šķīdumu, samitrina ar šo šķīdumu dvieli, kuru pēcāk izžmiedz. Kad ar šo sālīto dvieli ieberzēsiet sev ādu un tā paliks sarkana kā krabim, tad sapratīsiet, ka āda ir dzīvs orgāns. Turklāt ieteicams neizmantot ziepes, bet gan kukurūzas miltus.

Ceturtais noteikums. Vitamīni!

Mums nav jums jāskaidro, kur atrodas vitamīni. To zina pat mazi bērni! Saprotams, ka vitamīnus neatradīsiet alkoholā, cigaretēs vai kūciņās. Ziemas mēnešiem gan nepieciešams uzņemt mazliet vairāk vitamīnus. Ēdiet dārzeņus un augļus, droši varat ēst arī žāvētos augļus. Iesakām regulāri dzert mežrozīšu nostādījumu.

No brīnumproduktu saraksta ārsti ir izcēluši: pupiņas un mellenes, brokoļus un auzu pārslas, apelsīnus, dzeltenos ķirbjus, soju, lasi, spinātus, melno un zaļo tēju, tomātus, tītara gaļu, riekstus un jogurtu. Lai diēta būtu patiešām iedarbīga, visus iepriekš uzskaitītos produktus nepieciešams ēst vismaz četras reizes nedēļā.

Piektais noteikums. Iekšējais stāvoklis un dvēseles nostāja.

Jaunības saglabāšanas noslēpums slēpjas spējā izvairīties no nepatīkamām emocijām. Tas ir tik pat svarīgi, kā viss iepriekš norādītais. Ja jūs draudzējaties ar jokiem un smiekliem, jums ir sava aizraušanās, ja esat labsirdīgi un jauki pret apkārtējiem, tad jūsu vecumdienām būs jauneklīga nokrāsa. Nebūs nepieciešamas nekādas operācijas!

Dāvājam jums jaunības eliksīru! Tiek uzskatīts, ka šīs sastāvdaļas tiešām spēj veiksmīgi atjaunot šūnas. Dzert to nepieciešams, sākot ar 30 gadu vecumu.

200 g kumelīšu, 100 g kaķpēdiņu, 100 g asinszāles, 100 g bērzu pumpuru. Visas šīs sastāvdaļas sasmalciniet. Vienu ēdamkaroti šī maisījuma aplejiet ar 0,5 l karsta ūdens (vēlams turēt termosā), nokāst. Dzert vakarā pirms došanās gulēt. Viena glāze šī dzēriena ar tējkaroti medus, bet no rīta tas jālieto 30 minūtes pirms ēšanas.

Dzeriet mēneša garumā. Kursa atkārtošana – pēc pieciem gadiem.

Sestais noteikums (mazs, taču svarīgs). Sievietes vecumu nodod viņas kakls un rokas.

Par rokām mēs kaut kā ļoti bieži aizmirstam. Mēs pierodam pie tā, kā rokas izskatās, tādēļ laikus nepamanām, kā uzrodas grumbiņas, izspiežas kauli un asinsvadi. Turklāt rokas daudz vairāk cieš no aukstuma, nekā, piemēram, vaigi, kas noklāti ar tonālo krēmu. Ar rokām nepieciešams mazgāt drēbes, traukus, tās jāslēpj kabatās, kad cimdi palikuši mājās.

Ne velti mūsu priekšteces pat pavasarī un vasarā nēsāja plānus cimdiņus – viņas aizsargāja savu roku ādu, šādi pagarinot to jaunību. Ideālā gadījumā cimdi jāsāk nēsāt tad, kad gaisa temperatūra uz ielas ir mazāka par +4 grādiem pēc Celsija. Tādēļ plāno pavasara un rudens cimdiņu pirkšana nav izrādīšanās, bet gan nepieciešamība sievietes skaistumam.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru