6 iemesli tam, kāpēc jūs esat viņa mīļākā, un nevis sieva

000

Jūs viņam visu darāt “tāpat vien”

Visā ir jābūt mēram. Ja jūs piekrītat seksam bez pienākumiem, tad nesāciet pārvērsties mīļākajam par sievu, jo viņš pieņems visu, kā kaut ko pašsaprotamu, un jūs neko nesaņemsiet pretī. Tā jūs gredzentiņu no viņa noteikti nesagaidīsiet.

Jūs ignorējat viņu nevēlēšanos veidot nopietnas attiecības

Ja viņš nekad nepaliek pa nakti, nedalās ar jums ar saviem noslēpumiem, neizrāda mīļas jūtas, tad vai tiešām jūs nespējat no tā visa izdarīt secinājumu? Atveriet acis, un tad jūs atradīsiet vīrieti, kurš patiešām kļūs par JŪSĒJO.

Jums viņš nav prioritāte

Lai vīrietis saprastu, vai viņš grib būt ar jums, vai nē, ir jāiemācās pavadīt kopā tik daudz laika, cik nepieciešams, lai emocionāli satuvinātos. Ja jūs tiekaties vienu reizi nedēļā, lai tikai pārgulētu, tad tā jūs putru neizvārīsiet.

Jūs nekad viņam neesat stāstījusi par savām vēlmēm

Vīriešiem viss ir jāpaskaidro. Ne tāpēc, ka viņi ir stulbi, bet tāpēc, ka viņu domāšana atšķiras no sieviešu domāšanas. Tas, kas jums liekas acīmredzams, viņiem vienkārši paliek nepamanīts. Ja jūs sapratāt, ka gribat attiecības ar šo vīrieti, tad maigi un lēnām sāciet sarunu par šo tēmu. Tā jūs varēsiet tikt skaidrībā, kas jūs sagaida turpmāk.

LASI VĒL: Mans vīrs un viņa mīļākā apskāvienos ”Situācija, kad tā vien gribas kliegt’

Jūs esat samierinājusies ar tādām attiecībām

Nekad nedrīkst samierināties ar to, kas jūs neapmierina. Ja jums ir apnicis vienkārši gulēt ar viņu, tad tā arī pasakiet! Neaizmirstiet par to, ka jums ir jāpaliek par sevi pārliecinātai sievietei, jo tikai tādu sievieti vīrietis gribēs padarīt par SAVU!

Nepieļaujiet šīs 6 kļūdas, ja nevēlaties palikt viņam tikai kā mīļākā, un pēc tam vispār izšķirties. Atcerieties, ka jums ir tiesības uz visu to labāko. Lai viņš cīnās par jums!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru