10 kompromitējoši fakti, pēc kuru izlasīšanas tu uz Keitu Midltoni skatīsies savādāk

Visiem ir labi zināms, ka mūsdienu monarhiem ir jābūt teicamai reputācijai, lai jebkurš padotais varētu ņemt viņus par piemēru un lepoties par viņiem.

Tiesa, likumi tagad nav tik stingri, tomēr ir pilnībā nepieļaujami tas, ka tautā iet “visādas tenkas”. Tāpēc tiem, kuri kļūst par titula īpašniekiem, neklājas viegli!

LASI VĒL: Tie, kuri apspriež Meganas Mārklas kāzu kleitu, vienkārši nav redzējuši šos šedevrus

Šajā rakstā ir apkopoti daži fakti par Kembridžas hercogieni, britu princesi Keitu Midltoni, kura, kā zināms, knapi pieskaitāma angļu muižniecībai, toties reputācija šai sievietei ir līdzīga tikko kā uzkritušam sniegam Himalajos, mirdzoši balta un saulē spīdoša. Pamēģināsim tikt skaidrība, vai patiesībā tā arī ir.

Fakts Nr. 1

1

Keitas uzvedība galmā ir bezgalīgu apspriešanu priekšmets. Līdz kāzām jauno aristokrāti viņai aiz muguras smējās: “Novākt atlokus!”, jo prinča līgava ir britu aviolīnijas aviodispečera un stjuartes Maikla un Kerolas Midltonu meita. Ja papētām viņas uzvārdu, tad pati sakne middle norāda uz to, ka hercogienes senči iekļaujami vidējā klasē.

Fakts Nr. 2

2

Jaunizceptās princeses raduraksti tika pietiekoši rūpīgi pētīti, un viņa arī ir strīdu avots. Pēc mātes līnijas Keita ir dzimusi proletāriete, viņas dzimtā ir apmetēji, atslēdznieki un ogļrači, bet pēc tēva līnijas ir radinieks, kurš cēlies pat no Eduarda III. Tāpat ir viedoklis, ka hercogiene ir Džordža Vašingtona attāla radiniece.

Faktus atradīsiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru