5 veidi, kā tikt vaļā no slikta garastāvokļa mazāk kā 5 minūšu laikā

  1. Spiediens

Izpētiet punktu terapiju. Punktu masāžas punktu uzspiešana uz jūsu ķermeņa palīdz atbrīvoties no negatīvām domām, kuras var izraisīt slikts noskaņojums. Jūs varat veikt dažus terapijas kursus ar spiedienu palīdzību, lai atbrīvotos no sliktā garastāvokļa mazāk kā 5 minūšu laikā.

  1. Kaut ko apēst (vēlams veselīgu ēdienu)

Izsalkums ir iespējams iemesls tam, ka jums ir slikts garastāvokli, it īpaši, ja jums ir stress un jūs esat pārāk aizņemta, lai atrastu laiku paēst. Veselīgs veģetārā olbaltumvielu avots palīdzēs ātri uzlabot jūsu noskaņojumu. Kaut kas tikpat vienkāršs kā mandeļu piena glāze var likt jums justies labāk gandrīz acumirklī.

Produkti ar augstu magnija saturu palīdzēs ne tikai jūsu garastāvokļa uzlabošanā, bet arī mazināt izsalkumu. Turklāt, lai uzlabotu garastāvokli, izslēdziet šokolādi. Kaut arī, kad jūs nejūtaties labi, var likties, ka jūs jutīsieties ērti ar tādu tik iekārojamu ēdienu kā šokolāde.  Patiesībā tas nepalīdzēs, atšķirībā no laba veģetārās olbaltumvielas avota vai organismiem augļiem. Pētnieki, kuri pētījuši šokolādes iedarbību notievēšanā un garastāvokļa uzlabošanā, ir atklājuši, ka cilvēkiem novēroti augstāko depresijas rādītāji līdz šokolādes lietošanas brīdim.

Lasi vēl: 10 pazīmes, kas liecina par to, ka jums ir ideāls vīrs

  1. Aromaterapija

Tikai lavandas vai apelsīna smarža vien var uzlabot jūsu garastāvokli un mazināt satraukumu. Vīnas medicīnas universitātes neiroloģijas klīnikas zinātnieki ir izpētījuši aromterapijas ietekmi tajā vietā, kas ir tieši saistīta ar augstu stresa līmeni, tas ir -stomatologa kabinetu. Zinātniekiem bija 200 pacienti pieņemamajā telpā, kur abās uzgaidāmajās telpās tika izmantota aromterapija (lavandas un apelsīna aromāts) un mūzika. Viņi atklāja, ka apkārt esošās apelsīna un lavandas smaržas mazina trauksmes sajūtu un uzlabo garastāvokli pacientiem, kuri gaida stomatoloģisko ārstēšanu.

Paeksperimentējiet ar dažām ēteriskajām eļļām un atrodiet to, kas darbosies vislabāk tieši jums.

  1. Pastaigas svaigā gaisā

Eseksas universitātes zinātnieki izskatīja pastaigu priekšrocību salīdzinājumā ar citiem ārstēšanas veidiem garastāvokļa uzlabošanā. Viņi saka, ka “vingrojumi svaigā gaisā” ir salīdzināmi ar citiem ārstēšanas veidiem, kā piemēram, antidepresanti un kognitīvās uzvedības terapijas programmas. Sākotnējie rezultāti liecina, ka visi vingrojumi ir vienlīdz efektīvi, jo netika ziņots par būtiskām atšķirībām. “Viņi saka, ka “vingrojumi svaigā gaisā”, kā pastaigas mežā vai parkā, ir īpaši efektīvas, lai palīdzētu jums uzlabot garastāvokli vien pāris minūšu laikā.

Lasi vēl: Šie padomi būs vērtīgi visiem, kuriem patīk runāt pašiem ar sevi. 10 fakti, kas pierāda, ka to vajag darīt

  1. Sarunājieties ar sevi

Pozitīva saruna pašam ar sevi palīdzēs uzlabot jūsu noskaņojumu, kad jūs jutīsieties nomākts. Bieži vien mūsu galvās skan negatīva balss, kas liek mums just vainas sajūtu, kaunēties vai arī atkārtot pagājušās dienas neveiksmes. Iespējams, ka jūs jūtaties vientuļi vai atstumti. Tādā gadījumā jums ir jāpretojas šīm negācijām ar nopietnu sevis mīlēšanu, lai tiktu vaļā no sliktā garastāvokļa.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru