5 paņēmieni, kā izlabot savu slikto karmu Vai jūs kādreiz esiet dzirdējuši sakāmvārdu “ko sēsi, to pļausi”?

Pēc tāda pat principa darbojas arī karma: enerģija, kuru jūs izstarojat atnāk jums atpakaļ.

Lai arī nav mūsu spēkos mainīt Visuma likumus, tomēr mēs varam izlabot sliktu karmu un izstarot vairāk pozitīvisma apkārtējiem. Ja jūs gribiet izstarot pozitīvu enerģiju, tad jums ir sliktā karma jāizlabo. Izlasiet šo rakstu un uzzināsiet  kā to izdarīt.

Lūk 5 paņēmieni pārvērst sliktu karmu pozitīvajā:

Atvainoties visiem, kurus jūs esiet aizvainojuši.

Iespējams, ka mēs to nemaz negribam, taču reizēm tomēr sakām aizvainojošus vārdus tiem, kuri mums nav vienaldzīgi. Visiem mums ir sarežģītas emocijas un dažādi viedokļi, kas savukārt, noved pie strīdiem un nesaprašanās.

Beidziet sevi šaustīt, ja esiet kādu sāpinājis. Tā vietā vienkārši atvainojieties, lai jūs pats varētu doties tālāk. Iespējams, ka jūsu ceļi ar šo cilvēku šķirsies, bet starp jums nepaliks negatīva enerģija.

Dāvāt visiem mīlestību

Vēl viens veids kā labot sliktu karmu – mīlēt visus un katru mums apkārt, pat ja jums neatbild ar pretmīlu. Sākumā jums būs sāpīgi, taču ar laiku tas palīdzēs attīrīt jūsu karmu. Tāpat jūs iemācīsieties palīdzēt tiem, kuriem jūsu palīdzība ir visvairāk nepieciešama., tāpēc šim paņēmienam ir arī daudz citu plusu. Mīlēt savus ienaidniekus nav vienkārši, bet tas ir nepieciešams, lai attīrītu apziņu un novirzīt savu garīgo enerģiju kaut kam citam. Padomājiet, kāda varētu būt mūsu pasaule, ja cilvēki vienkārši mīlētu cits citu, bez ierobežojumiem un noteikumiem.

Būt pacietīgam

Ikviens no mums ir pieradis pie tūlītējiem iebildumiem, tāpēc daudziem mūsu laikā trūkst pacietības. Iemācoties būt pacietīgiem, mēs varēsim attīrīt savu karmu un atklāt sevi daudz dziļāk. Sarunas laikā pa īstam ieklausieties savā sarunu biedrā, tā vietā, lai gaidītu momentu, kad pats varēsiet ko teikt. Negaidiet, ka jums visu pasniegs uz šķīvīša ar zelta maliņu. Ja jūs cītīgi strādāsiet, lai saglabātu pozitīvu noskaņojumu un mierīgu attieksmi pret visu, kas dzīvē notiek, tas palīdzēs jums attīrīt savu karmu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru