Ilgdzīvošanas noslēpums: angliete atteicās no vīriešiem un nodzīvoja līdz 106 gadiem

Sieviete uzskata, ka viņas priekšrocība – viņas dzīvē nav ģimenes dzīves stresa

Lielbritānijas iedzīvotāja Medlina Daja, atklāja savas ilgdzīvošanas noslēpumu. Viņai izdevies nodzīvot līdz 106 gadiem pateicoties tam, ka viņas dzīvē nekad nav bijuši vīrieši.

Medlina Daja nekad nav randiņā, bet pabu pirmo reizi apmeklējusi 90 gados. Viņa uzskata, ka vientuļā dzīve ir pasargājusi viņu no stresa, kas saistīts ar attiecībām un laulībām.

Angliete dzīvoja vientulībā līdz 103 gadiem, pēc tam gan bija spiesta pieņemt kopēju. Viņas radinieki apbrīno viņas fizisko stāvokli, raksta The Mirror.

Savos gados sieviete nelieto spieķi, patstāvīgi apģērbjas, aktīvi kustās un komunicē ar kaimiņiem. Pagājušajā gadā Medlina pēc 70 gadiem satika tuvu draugu. Viņas paziņa, Kīts Sollits atrada sievieti pēc publikācijas par viņas 105 dzimšanas dienu.

Tagad vecie draugi turpina satikties un bieži atceras kar laiku, kad viņiem nācās slēpties no nacistu bumbām pagrabos.

Starp citu, maija sākumā simtgadīgā angliete Dorisa Oliva Nettinga pastāstīja, ka par savas ilgdzīvošanas iemeslu uzskata paradumu katru dienu izdzert glāzi Guinness alus. Ārstu ieteikumiem, atteikties no putojošā dzēriena, Dorisa nepievērš nekādu uzmanību un turpina ticēt tā dziedējošajam spēkam.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru