5 paņēmieni, kā izlabot savu slikto karmu Vai jūs kādreiz esiet dzirdējuši sakāmvārdu “ko sēsi, to pļausi”?

Mācīties no savām kļūdām

Pat slikta pieredze var iemācīt ko vērtīgu un padarīt mūs vairāk paklausīgus. Ne katra pieredze mums dot kaut ko pozitīvu, bet dzīve jau arī ne vienmēr mums dod, ko mēs gribam, tā dod mums to, kas mums ir vajadzīgs. Atcerieties par to nākamreiz, kad pārcietīsiet grūtības. Māka palikt cēlsirdīgam, neskatoties ne uz kādiem apstākļiem, palīdzēs jums attīrīt karmu.

Domāt pozitīvi

Mūsu domas ir pamatā visam, ko mēs savā dzīvē būvējam. Ja jūs domāsiet par pozitīvo, tad rezultātā kļūsiet laimīgāks un brīvāks. Pēc visiem pievilkšanās spēka un karmas likumiem, negatīvās domas jūsu dzīvē ienesīs vien vairāk negatīvisma. Lai attīrītu savu karmu, koncentrējieties uz pozitīvām domām un bloķējiet visu negatīvo. Tas padarīs jūsu dzīvi bagātāku un piepildītāku.

Nobeigums

Slikta karma var pazemināt jūsu enerģiju un turēt jūs zemu vibrāciju līmenī. Bet iemācoties būt pacietīgs, mīlot visus apkārtējos, mācoties no savām kļūdām un atvainojoties visiem, ko esiet aizvainojis – jūs attīrīsiet savu karmu un atgriezīsieties pozitīvajā gultnē. Ielaist savā dzīvē pozitīvi enerģiju nav vienkārši, bet rezultāts ir tā vērts.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru