5 lietas, ko jūs nekad nedrīkstiet darīt ar krūtīm!

  1. Krūtsgalu pīrsings

Viens no lielākajiem riskiem, taisot pīrsingu krūtsgalos ir lielais inficēšanās risks. Ja tiek inficēts krūtsgals, tad infekcija var ātri izplatīties. Tā var iekļūt limfsistēmā, asinsritē un tas padarīs jūs ļoti slimas. Izvairieties no pirsinga krūtsgalos, jo risks ir pārāk liels.

  1. Matiņu un kārpu noņemšana

Neviena sieviete negrib uz krūtīm matiņus vai kārpas. Taču var gadīties, ka tie veidojas krūtsgalu rajonā. Katru reizi, kad šie svešķermeņi tiek novākti, āda kļūst biezāka. Matiņi tāpat var kļūt pamanāmāki, bet iekaisums šādām procedūrām ir parasta parādība.

  1. Krūts knaibīšana

Mīlēšanās laikā daudzām sievietēm patīk, ka knaiba krūtis, taču jebkuras asas darbības var novest pie krūtsaudu traumēšanas. Īpaši jāpiedomā par krūšu galiem “izklaidējošā pasākuma” laikā.

  1. Skriešana bez krūštura

Šodienas sieviete ir ļoti aktīva. Viņa mīl skriet, nodarboties ar jogu vai citiem vingrojumiem. Tā vai citādi, bet krūšturis palīdz pasargāt krūts audus. Un fiziskajām aktivitātēm ērtāks ir speciālais sporta krūšturis. Tam ir vairāk noturēšanas funkciju un tas neizsauc nospiešanu vai kairinājumu kā parastie krūšturi.

Ir nepieciešams ievērot īpašu piesardzību, lai saglabātu krūtis veselas. Ar nelielām izmaiņām jūsu ikdienā, jūs variet nodrošināt savu krūšu veselību ilgus gadus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru