5 kļūdas, ko pieļauj sievietes, kad iemīlas

Mēs visas sapņojam par ideālu vīrietim, ar kuru būsim kopā laimīgi visu mūžu. Bet, iekams satikt savu princi, nāksies noskūpstīt daudzus viņa zirgus, citādi jūs varat palaist garām savu ideālu. Tātad, ja jūs gribat satikt pareizo vīrieti, tad sekojiet šiem padomiem:

Nemēģiniet palikt kopā ar puisi, kurš meklē darbu.

Uzmanieties no vīrieša bez darba, pat ja esat ļoti ieinteresēti tajā. Bieži labāk būt ar viņu draugos, kamēr viņš sameklēs darbu. Puisim bez darba ir zems pašvērtējumu, viņš ir emocionāli salauzts un ir sava dzīves ceļa meklējumos. Uzgaidiet, kamēr viņš to panāks.

Ne ignorējat manipulācijas pazīmes.

Izpildītie solījumi var pastāstīt daudz par cilvēka raksturu. Kad viņš sola, ka viņš zvanīs, viņš zvana, kad saka, ka būs uz vietas noteiktā laikā, viņš atbrauc. Šādi, liekas nenozīmīgi, sīkumi, atklāj viņa patieso “es”. Īsts vīrietis ne manipulē ar vārdiem un darbībām, lai saņemtu jūsu piekrišanu vai izvairītos no konflikta. Izpildot savus solījumus, viņš atklāj savu vērtību sistēmu un parāda, cik viņš ciena sevi un jūs. Taču vīrietis, kurš netur vārdu un attaisno savu rīcību, nav uzticīgs pirmkārt sev. Jūs visu laiku domāsiet par to, ticēt viņam vai nē. Atzīstat, ka viņš ir neinteresants sarunu biedrs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru