5 kļūdas, ko pieļauj sievietes, kad iemīlas

Kaislība un pievilcība var īslaicīgi apžilbināt, bet ilgas un stipras attiecības veidojas uz citām lietām. Nekad nepaliekat ar vīrieti, ar kuru jūs nevarat aprunāties un godīgi dalīties. Iespēja runāt par visu, kas notiek ar jums, ļoti svarīga lieta attiecību attīstībai.  Interesanta un stimulējoša saruna saglabās dzīvīgumu attiecībās.

Neignorējat viņa vājo humora izjūtu.

Turieties tālāk no vīrieša, kurš pārāk nopietni uztver dzīvi un reti smejas. Cilvēks bez humora izjūtas diez vai liks jums smieties.  Laiks paies nemanot ar vīrieti, kas var izraisīt jums smaidu. Tāda īpašība ir vērtīga attiecībās.

Nekad nepiekrītat nepatīkamam seksam.

Nepiekrītat uz kaut ko mazāku, tikai uz kaut ko tādu, kas padara jūs traku gultā. Vairums sieviešu pietiek apmierinošam seksam, it kā tas ir labākais ko viņa var saņemt, sevišķi, ja viņas ir apmierinātas ar attiecībām. Nekas nav tālāks no patiesības, kā šī ilūzija.

Sekss — svarīga vajadzība, ko nevar aizstāt ne ar ko citu. Ar laiku sekss bez kaislības izraisīs rūgtumu, aizvainojumu un sāpes.

Jums ir vērts gaidīt to, kas iekvēlinās jūsu dvēseli, nevis knapi apmierinās jūsu fiziskās vajadzības. Seksā galvenais ir dvēsele, nevis ķermenis.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru