5 iemesli, kāpēc vīrs ir jānostāda augstāk par vecākiem

Tādā veidā tiek veidotas daudz stiprākas un intīmākas attiecības pāra starpā

Vīriešu dabā iekārtots tas, ka viņi intuitīvi jūt sievietes un sievas attieksmi pret viņiem. Ja sieviete izturas vēsi un vienaldzīgi, tad arī viņi kļūst noslēgti. Un tāpat ir arī pretējā virzienā – atvērta sirds vienmēr spēj atvērt citas sirdis.

Vīrieši vienmēr tiecas būt pirmajā vietā. Kāda sieviete stāsta savu atgadījumu. Katru vakaru, kad viņi ar vīru centās pievērsties divvientulībai, iezvanījās viņas vīramāte. Tas jau it kā nebūtu nekas traks, bet šis atgadījums turpinājās kā pēc speciāla grafika sastādīts rituāls teju katru dienu. Protams, ka vīrs uzskatīja par pienākumu pacelt telefonu un atbildēt, kā rezultātā visa intīmā atmosfēra bija sabojāta. Galu galā vīrs saņēmās spēka un pateica savai mātei, ka tas nav labākais dienas laiks, kad viņam zvanīt. Šī stāsta morāle ir tāda: vecākiem arī ir jāsaprot un jāpieņem, ka viņu bērniem nepieciešama personīgā telpa.

Grūtos laikos patvērumu meklēsiet viens pie otra

Tas ir tādēļ, ka viens otram esat prioritāte. Lūk, vēl kāds stāsts: kāds vīrietis burtiski “pārdega” sava biznesa dēļ. Viņam līdzās nemitīgi bija viņa sieva. Viņa viņu atbalstīja un centās viņam sniegt spēku, lai gan tolaik visur klājās ļoti grūti. Taču viņš zināja, lai arī kā viņu kritizētu viņa draugi un radi, mīļotā sieva bija vienīgā, kas nostājās viņa pusē. Pēc kāda laika viņiem viss nokārtojās, taču šis laiks uz visu mūžu palika vīrieša atmiņā. Un gadu laikā gan viņu ģimene, gan mīlestība kļuva tikai stiprāka.

Vecāki aiziet, bet laulātie pāri paliek

Viena no skumjākajām lietām ir arī tā, ka vecāki diemžēl aiziet no mūsu dzīves daudz ātrāk, jo viņi nevar nodzīvot tik ilgi, cik mēs. Kad dzīvē pienāks šis brīdis, jūsu vīrs būs līdzās, lai atbalstītu. Turpmāk labās atmiņas nekur nepaliks un izveidosies arī neizmērojamā partnera mīlestība. Šī mīlestība jums liks saprast, kādēļ aizgājāt prom no savas ģimenes un to, kādēļ savulaik uzvilkāt mugurā kāzu kleitu un devāties pie altāra…

LASI VĒL: Nekad nepārstāj būt labs cilvēks. Pat tad, ja apkārt ir vieni nelieši, ļaunums nedrīkst gūt virsroku

Vecāku pienākumi beidzas brīdī, kad viņu bērni ir devušies savā dzīvē, lai veidotu ģimeni. Pēc tam bērnu pienākumi, kas jāizpilda par godu saviem vecākiem, ir tikai divi: milzīga cieņa un tik daudz mīlestības, cik vien iespējams izrādīt. Nepārprotiet – mēs nebūt nesakām, ka gan sievai, gan vīram nevajadzētu mīlēt savus vecākus. Nebūt ne. No sākuma laulātajam pārim jāmīl no visas sirds vienam otru, tikai tad iespējams tādu pašu mīlestības daudzumu sniegt arī saviem vecākiem.

Ja arī jūs tā domājat, tad dalieties ar šo rakstu.

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru