5 dabiski veidi, kā apstrādāt tos nepievilcīgos tumšos pleķus, ko sauc par pigmentāciju

Alveja

Alveja noder kam daudz vairāk nekā tikai saules apdegumu ārstēšanai. Tās sastāvā arī ir enzīmi, kas palīdz apstrādāt tumšos pleķus. Puiši Skin Disease Remediesziņo, ka “Gļotu polisaharīdi, kas atrodas alvejas želejā, noņem mirušās ādas šūnas un veicina jaunu šūnu veidošanos”.

Lai ārstētu pigmentāciju ar alveju, mājaslapa iesaka nomizot alvejas lapas un izmantot želejveida šķidrumu kā nakts masku. Skin Disease Remedies piezīmē, ka jūs varat kombinēt tējas koka medu ar šo alvejas želeju, lai efektīvi ārstētu tumšos pleķus.

Ābolu sidra etiķis

Puiši no Health Ambitions ziņo, ka ābolu sidra etiķis ir daudzšķautņains, dabisks līdzeklis tīrai, spīdošai sejai (viņi atzīmē, ka pat Skārleta Johansone to apzvēr). Tas ir īpaši noderīgs, lai ārstētu tumšos pleķus, starp citu. Vienkārši uzsmērējiet tieši uz problemātiskajām vietām uz ādas, izmantojot vates tamponu. Health Ambitions iesaka to darīt regulāri vismaz mēnesi no vietas. Un, ja jūsu āda ir jūtīga un tieša lietošana dedzina, tad pamēģiniet atšķaidīt ābolul sidra etiķi ar ūdeni.

LASI VĒL: Fantastiska recepte zarnu trakta attīrīšanai, kas palīdzēs atbrīvoties līdz pat 11 kg liekā svara

Kurkuma

Kurkuma ir lielisks ne tikai gatavošanā; tas spēj arī pilnībā atjaunot jūsu ādas rutīnu. Holistic Health Herbalist ziņo, ka “kurkuma ir spēcīgs pretiekaisuma līdzeklis” un ka lietojot mask ar tikai pāris šķipsnām šīs vielas katru nedēļu, “burtiski izdzēsīs tumšos pleķus no jūsu sejas”.

Holistic Health Herbalist piedāvā lielisku dabiskas maskas recepti, kuras sastāvā ir medus, trekns jogurts, alveja un citrona sula.

Ko tu domā? Vai tu izmantotu šos Dari Pats skaistuma paņēmienus, lai cīnītos ar saviem tumšajiem pleķiem?

Avots: remedydaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru