4 veidi hormonu kontrolei, kas palīdz sadedzināt taukus. Tas ir svarīgi!

Vispirms mēs pieļaujam to, ka mēs visi zinām, ka tā ir patiesība: tauku sadedzināšana un tievēšana bieži ir ļoti sarežģīta lieta.

Pastāv daudz iemeslu, kāpēc tas ir tā: ģenētika, pārtikas atkarības, apstrādāti pārtikas produkti, produkti un dzērieni kuri ir cukuru piesātināti, utt. Nesen zinātnieki atklājuši hormonālus faktorus — viņu aktivitāte, balanss utt. — spēlē nozīmīgu lomu tauku saglabāšanai un sadedzināšanai, kā arī veselīga svara uzturēšanai, nekā tika uzskatīts iepriekš.

Tieši šo, pēdējo faktoru mēs apspriedīsim šajā rakstā. Piemēram, parunāsim par to, kā jūs varat “uzkurināt” hormonālo mehānismu, kas paātrina tauku dedzināšanas procesu.

Tādi ir 4 veidi hormonu kontrolei , kas sadedzina taukus:

Relakss!

Lielākajai daļai cilvēku ir smags darbs, ģimenes un citi pienākumi, kas ierobežo viņu brīvo laiku. Kad mēs atrodamies nemitīgā steigā, mūsu smadzenes sāks darboties “cīņas vai lidojuma” režīmā, izveidojot nemiera, depresijas, izsīkuma un uzbudinājuma organisma stāvokli.

Ko dara viss šis stress? Tas izraisa nepatīkamu hormonu, kortizolu.

Starp citu, šis kortizols stimulē mūsu apetīti. Kad mēs veicam šos impulsus, mūsu insulīna līmenis īslaicīgi krīt, tad strauji ceļas. Cikls atkārtojas, kamēr ķermenis un prāts neatrodas atslābināšanas stāvoklī.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru