Super līdzeklis aizliktā deguna ārstēšanai. Brīvi elposiet jau nākamajā dienā!

 Rudens-ziemas periods — īstais laiks saaukstēšanās slimībām. Pat ja jums ir stipra imunitāte no šīs slimības nav pasargāts neviens. Īpaši, ja jūs daudz strādājat ar cilvēkiem un braucat sabiedriskajā transportā.

Jums ir aizlikts deguns un ir grūti elpot? Pastāvīgi izjūtat diskomfortu, bet nakts miegs pārvēršas par murgu? Par laimi, ir viens pārbaudīts tautas līdzeklis, kas ārstē iesnas vienas nakts laikā. Tas reāli palīdz, jo ārstē nevis simptomus, bet pašu problēmas sakni — sinusītu.

Nesteidzieties doties uz aptieku, bet labāk vispirms izmēģinat šo recepte.

Jums būs vajadzīgi:

1 citrons; 1vidēja lieluma sīpols; 2 ēd.karotes medus; 2 glāzes ūdens.

Ko darīt: Uzvārat ūdeni un sagriežat sīpolus gredzenos ar diametru apmēram 15 mm. Sīpola gredzenus sametat verdošā ūdenī uz 15 minūtēm. Tad noņemiet katliņu no uguns un ļaujat novārījumam nostāvēties apmēram 5 minūtes. Tagad pievienojat 2 ēd. karotes medus un rūpīgi samaisat tā, lai tas pilnībā izkūst. Tieši pirms dzert šo maisījumu, izspiežat tajā viena citrona sulu.

Lietošana: dzerat maisījumu 2-3 reizes dienā, pa vienai lielai karotei dienā. Tādu tēju var glabāt maksimāli 2 dienas. Bet tas ir vairāk nekā pietiekami: deguna aizlikšana garantēti pāries dažās stundās, maksimums — diennakts laikā.

Noteikti izstāstat par šo tautas līdzekli saviem draugiem! Esat veseli!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru