4 veidi hormonu kontrolei, kas palīdz sadedzināt taukus. Tas ir svarīgi!

“Stresa tauki” — šis termins parasti tiek izmantots medicīnas aprindās. Šiem taukiem ir tendence uzkrāties mūsu kuņģī.

Jūs zināt savas robežas, un jums ir jāatceras par tām. Jūs arī zināt to, ka jums sagādā prieku, un jums vajadzētu pēc iespējas vairāk radīt ap sevi patīkamu vidi un sagādāt sev labvēlīgas emocijas. Daži cilvēki vēršas pēc palīdzības pie meditācijas ar pārsteidzoši labiem panākumiem. Citi gūst mieru veicot masāžu. Dariet to, kas jums liek justies labi, pēc iespējas biežāk.

Veselīgs miegs.

Nav brīnums, ka ēdienkarte var ietekmēt hormonus. Papildinot savu ēdienkarti ar svaigiem augļiem un dārzeņiem, pilngraudu produktiem un pienu ar mazu tauku saturu mums neapšaubāmi var palīdzēt.

Galvenie iemesli tauku uzkrāšanā ir kortizols un cukura līmenis asinīs. Zirņi, pupas, lēcas, briseles kāposti un brokoļi, tas viss ir labi šķiedrvielu avoti. Turieties tālāk no sarežģītiem ogļhidrātiem, piemēram, baltmaizes un makaroniem.

Vairāk kustaties!

Šajā apgalvojumā nav nekas revolucionāri jauns. Kustību trūkums, šķiet, ir daļa no gandrīz visām fiziskām un psihiskām slimībām. Un bez šaubām fiziska aktivitāte palīdzēs optimizēt jūsu tauku dedzināšanas hirmonus.

Turklāt, nav nepieciešams trenēties, kā to dara sportisti. 45 minūšu vieglas vai saprātīgas slodzes, 3 dienas nedēļā (minimums), pietiekami, lai mūsu organismā, veicinātu un nodrošinātu insulīna balansu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru