3 Zodiaka zīmes, kuras visvairāk izrāda savas emocijas- ja viņas jūtas slikti, tad to zina visi!

Uzzini, kuras Zodiaka zīmes nespēj savaldīt savas emocijas, tā, lai apkārtējie nespētu noteikti, kāds ir viņu noskaņojums…

Cenšoties apslēpt neapmierinātību, viņas panāk tieši lielāku interesi par sevi!

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes nespēj noslēpt to, kā jūtas. Ja Skorpions ir priecīgs, tad visi to pamana viņa smieklīgo joku dēļ, savukārt ja dusmīgs, vai aizkaitināts, tad arī to var pamanīt neapmierinātās sejas izteiksmes dēļ. Tā kā viņi ir spēcīgi izjūt emocijas, tad Skorpionu sejā var redzēt visu viņu noskaņojumu, nemaz nerunājot. Raizēs sarauktās uzacis, kas skeptiski vērtē un analizē situāciju, ir tās, kas visātrāk „nodod” šīs zīmes pārstāvjus.  Skorpioni nespēj paturēt spēcīgās emocijas sevī, jo tās posta viņus no iekšienes, tāpēc viņi intuitīvi jūt nepieciešamību, atbrīvoties no šīs smagās sajūtu nastas. Visbiežāk tas notiek izpsihojoties par to, kas, pēc būtības, nav nemaz tik svarīgs. Skorpionam pietiek ar nepareizi pateiktu vārdu vai acu skatu, lai tas būtu pēdējais piliens neapmierinātības izrādīšanai.

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes jūtas ne savā ādā, kad ir dusmīgas, sāpinātas vai nokaitinātas. Tas Lauvām nav dabisks stāvoklis, jo viņas parasti ir optimistiski noskaņotas. Pateicoties Lauvu pašpārliecinātībai, viņas nejūtas neērti, izpaužot savu viedokli vai parādot noskaņojumu. Lauvu spēcīgo enerģiju nav iespējams noslēpt, it sevišķi, ja tā kādā brīdī kļūst negatīva. Tad Lauvas sāk meklēt problēmu cēloni, kas visbiežāk, viņuprāt, ir saistīts ar citiem. Pa to laiku, kamēr Lauvas meklē neapmierinātības sakni, viņas jau ir paspējušas izstāstīt puspasaulei savu problēmu un sašutumu par to. Kad šoka vilnis par netaisnību un tādu notikumu attīstību ir pārgājis, tad viņas uzreiz paliek mierīgas, lai koncertētos uz problēmas risinājumu, ko arī veiksmīgi atrod.

LASI VĒL: Kā saglabāt mīlestību, balstoties pēc Zodiaka zīmes?

Auns

Šīs Zodiaka zīmes noskaņojumu nav iespējams noslēpt, jo viņš nebaidās paust savu viedokli vienalga par kādu jautājumu. Jo strīdīgāka tēma, jo Aunam interesantāk pierādīt savu taisnību. Katrā ziņā, viņu enerģija ir tik spēcīga, ka laužas cauri visām vīlēm. Ja Auns ir priecīgs, tad to pamanīsiet nekavējoties- viņš jokosies, būs relaksēts un labprāt aprunāsies. Taču, ja Auns ir neapmierināts, tad viņš uzreiz saka, ko domā, neatkarīgi no tā, cik piemērots brīdis tas ir. Bieži vien, tieši viņa pārgalvības un steigas rezultātā sanāk uztaisīt vēl lielākas nepatikšanas, nekā tad, ja Auns būtu piegājis lietai ar vēsu prātu. Kad Auns nervozē, tad to var redzēt viņa kustībās- viņš dīdās, kaut ko knibina, staigā šurpu turpu, vai netipiski daudz runā. Nonākot spriedzes vai stresa apstākļos, Auns intuitīvi meklē veidu, ka novadīt spēcīgo, triecienam paredzēto enerģiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru