3 Zodiaka zīmes, kurām ir izteiktas bailes tikt sāpinātām attiecībās

Noskaidro, kuras ir tās zodiaka zīmes, kurām ir bailes tikt sāpinātām, un kuras baidās iemīlēties!

Salauzta sirds ir visai grūti panesama lieta, jo īpaši šīm 3 zodiaka zīmēm.

LASI VĒL: Kā jūs iznīcinat savas attiecības, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Ja tava sirds tikusi salauzta pārāk daudz reižu, tu kļūsti bailīgs. Vai arī, ja esi pārāk pārņemts ar savu partneri un atdod sevi visu attiecību uzlabošanai, bet partneris nepūlas ne uz pusi tik daudz cik tu, mīlestība var sagādāt ne tikai sāpes, bet arī vilšanos.

VĒZIS

Tā vietā, lai koncentrētos uz to, cik tu esi lielisks, tu sev iestāsti, ka neviens nespētu tevi mīlēt un tu esi nemīlams cilvēks. Tu iedomājies par cilvēkiem, kuru mīlestību tev nav izdevies saņemt un tu domā, kā būtu, ja viss būtu izdevies.

SKORPIONS

Tiklīdz tu pārbīsties, ka varētu būt iemīlējies, tu prātā pārcilā iepriekšējo attiecību iznākumus un sāc domāt par savu bijušo mīļoto. Šīs domas kļūst nepanesami obsesīvas, tu ar tām pieblīvē savu prātu un tādēļ tavā dzīvē nepietiek vietas jaunām veiksmīgām un ilgtspējīgām attiecībām.

LASI VĒL: Zodiaka zīme un gripa. Kura cieš klusējot, bet kurai vajag mediķu brigādi?

ŪDENSVĪRS

Parasti tev patīk atrasties cilvēku sabiedrībā, tomēr ja tava sirds tikusi salauzta pārāk daudz reižu, tu kļūsti bailīgs. Ja tev bail no mīlestības, tu atsakies no randiņiem un jebkuras komunikācijas, kas varētu novest pie attiecību veidošanas. Ja tev paslīd kāja un tu piekrīti, tev atliek tikai slepenībā cerēt, ka tikšanos ierosinājušais cilvēks pēkšņi atcels satikšanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru