3 tievēšanas veidi bez badošanās un nogurdinošiem treniņiem

Mēs visi gribētu, lai liekie centimetri apkārt mūsu vēderam un gurniem pazustu kā nebijuši. Taču nevajag laikus sabēdāties, jo to ir iespējams izdarīt!

Piedāvājam pāris alternatīvus veidus, kā pazaudēt liekos kilogramus, neapmeklējot sporta zāli un neievērojot striktas diētas.

Elpošana

Galvenais noteikums elpošanas vingrinājumos – jums nepieciešams elpot nevis ar krūtīm, bet ar vēderu. Tievs viduklis un spēcīga vēdera muskulatūra – viss ir iespējams, ja ievērosiet elpošanas vingrinājumu kopumu.

Kontrasta dušas

Šī ir pavisam vienkārša metode, kuru bieži vien apvieno arī ar citām procedūrām. Kad dodaties dušā, nepieciešams uz maiņām slēgt auksto un tad karsto ūdeni. Šāda kontrasta duša palīdzēs ne tikai atbrīvoties no liekā svara, bet arī palīdzēs izvairīties no tādām slimībām kā aritmija, aptaukošanās, veģetatīvā asinsvadu disfunkcija, primārā hipertensija un celulīts. Taču ir arī pāris kontrindikācijas.

Masāža

Labākie masāžas veidi cīņā ar lieko svaru ir ūdens, medus un spēcīgas masāžas. Tās uzlabos asinsriti vēdera priekšējā daļā un normalizēs zarnu trakta darbību. Jūs varat veikt šīs procedūras gan mājās, gan specializētos salonos. Tos nepieciešams atkārtot sistemātiski, turklāt noteiktos ciklos.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru