Uz kura pirksta jānēsā gredzens, lai piesaistītu veiksmi, mīlestību un labklājību?

Jebkura cilvēka rokas ir milzīgas dzīves enerģijas apkopojums. Zinot, uz kura pirksta nepieciešams nēsāt gredzenu, jūs varēsiet pastiprināt savu biopolu un piesaistīt visu to, ko dzīvē vēlaties.

Jau kopš seniem laikiem dažādi ezotēriķi izmanto gredzenus un rokassprādzes, lai pastiprinātu enerģētisko viļņu iedarbību. Ar laiku šīs zināšanas kļuva pieejamas visiem, tādēļ šobrīd jebkurš cilvēks spēj uzlabot savu biopolu, izmantojot visparastākos juvelierizstrādājumus.

Gredzens uz īkšķa palīdz uzlabot cilvēka fizisko veselību un spēj nodrošināt ātru spēku atjaunošanos. Ja vēlaties tikt galā ar kādu hronisku slimību, ieteicams nēsāt sudraba gredzenu bez jebkādiem akmentiņiem. Labas fiziskās formas uzturēšanai derēs jebkāda materiāla gredzens.

Gredzens uz rādītājpirksta jānēsā tad, ja vēlaties attīstīties pa karjeras kāpnēm vai arī atrodaties jauna darba meklējumos. Šāda enerģijas padeve palīdz paaugstināt jūsu ietekmi uz cilvēkiem, kā arī paaugstina pārliecību sev un saviem spēkiem.

Nēsāt gredzenu uz vidējā pirksta nepieciešams tiem, kas vēlas piesaistīt sev otru pusīti ar kuru veidot pilnvērtīgas attiecības. Dārgmetālu gredzeni palīdzēs pievērst jums uzmanību, vienlaikus paaugstinot emocionalitāti, empātiju un jutekliskumu.

Pievilināt bagātību jums palīdzēs gredzena nēsāšana uz zeltneša. Tieši šī pirksta enerģētika atbild par jūsu dzīves materiālo pusi.

Gredzens uz mazā pirkstiņa tiek likts tad, ja jūs vēlaties pastiprināt savu intuīciju, harmonizēt savu biopolu un vēlaties daudz dziļāk iepazīt apkārtējo pasauli. Praktiķi iesaka uz šī pirksta nēsāt sudraba, akmens vai vara gredzenus, taču nekādā gadījumā nedrīkst uz mazā pirkstiņa nēsāt zelta gredzenus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru