3 lietas, kuras nekad nevajag teikt vīrietim, ja negribat viņu pazaudēt!

Dāmas, šis raksts ir jums.

Vīriešu loģika nav nemaz tik sarežģīta, kā pirmajā acumirklī liekas. Viss ir ļoti vienkārši, jo lielākajā daļā gadījumu puiši ir vienkārši. Vīrietim nav tieksme pārspīlēt vai meklēt noteiktās situācijās to, kā nav. Bet, no otras puses, tas arī rada sarežģījumus lielākajai daļai sieviešu. Jo ir tik grūti saprast savu partneri, kad viņš nav tendēts izrādīt emocijas vai arī uzskatāmi demonstrēt savu pozīciju vienā vai citā situācijā. Lūk, kāpēc sievietēm nākas vien nojaust par to, kas viņu mīļotajam cilvēkam ir padomā.

Bez šaubām, vienmēr vajag padomāt, pirms kaut ko sakām sev tuvam cilvēkam. Jo vīriešu dabas dotā noslēgtība neļaus jums saprast, cik ļoti aizvainots viņš ir aizvainojuma gadījumā. Viņš vienkārši klusēs un ies tālāk savās darīšanās. Tāpēc nekādā gadījumā nenovediet situāciju līdz tādai stadijai! Visas attiecības ir unikālas, un veidojas pa savam, bet katrai no tām ir raksturīgas noteiktas kopējas īpašības. Attiecīgi vajag ievērot elementārus ieteikumus, kad sazināties ar mīļoto vīrieti.

Lasi vēl: Pēc šīs formulas pārbaudiet, cik ilgas būs jūsu attiecības

Bez komunikācijas attiecības nevar izveidot. Bet ir jāsaprot, ka tās dalās konstruktīvās un iznīcinošās attiecībās. Kādu tieši izmantojat jūs? Tas ir atkarīgs no jūsu manieres un to, kādu veidu jūs izvēlaties sarunas laikā. Vienmēr izvairieties no vārdiem, kuri var aizvainot jūsu vīrieti. Ja jūs neievērosiet šo noteikumu, tad agri vai vēlu pazaudēsiet viņu uz visiem laikiem. Sniegsim jums pāris padomus un trīs tēmas, kuras nekad ar savu vīrieti nevajag apspriest!

Šķir nākošo lapu un uzzini, ko nevajag teikt vīrietim 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru