Ja uz durvīm pamanāt šādu te gumiju – nekavējoties rīkojieties!

Informācijas plūsma ne uz brīdi netiek apturēta. Ļoti bieži ziņās nākas dzirdēt par mājokļu apzagšanu. Kad parasti klausāmies šādas ziņas, nodomājam, ka mūs jau šī liksta nekad neskars, ka mūs tas vispār nesaista.

Optimisms ir laba lieta, taču vēl labāk ir jau laikus parūpēties par savu drošību. No laupītājiem pasargāts nav pilnīgi neviens. Turklāt nevienu neiepriecinās uzlauztas durvis un izzagts mājoklis.

Tagad Amerikā ir uzradies jauns mājokļu aplaupīšanas veids. Tas ir ļoti vienkāršs veids, kam nevajag speciāli sagatavoties. Pavisam ticams ir fakts, ka tas drīz parādīsies arī pie mums.

Kādai Teksasas iedzīvotājai nācās saskarties ar šāda veida gadījumu. Par laimi, viņai izdevās izbēgt no zādzības, tādēļ viņa dalās ar savu pieredzi, lai brīdinātu arī citus cilvēkus un viņi neuzķertos uz zagļu izliktajām lamatām.

Kādu reizi pie viņas mājas durvīm kāds pieklauvēja. Taču, kad viņa mājās ir viena, parasti nevienam durvis vaļā never. Arī šoreiz viņa neatvēra durvis. Taču ziņkāre ņēma virsroku un viņa nolēma palūkoties pa lodziņu, kas tur bija atnācis. Sieviete bija ārkārtīgi pārsteigta, kad uz durvju roktura pamanīja gumiju, ar kuru parasti sasien kopā dokumetus. Ilgi nedomājot, sieviete par savu atklājumu ziņoja policijai, kur viņai paskaidroja iemeslu, kādēļ tiek izmantots šis parastais kancelejas priekšmets.

Jums atliek vien attaisīt rokturi, lai zaglis jau būtu jūsu dzīvoklī. Zagļi strādā ļoti ātri, tādēļ bez jebkādas problēmas tiks iekšā jūsu mājā. Šādi uzlikta gumija gluži vienkārši neļaus jums aiztaisīt ciet durvis.

Ja arī jūs uz savu durvju roktura pamanāt šāda veida gumiju, nekavējoties sauciet policiju!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru