3 lietas, kuras nekad nevajag teikt vīrietim, ja negribat viņu pazaudēt!

  1. Nekad nerunājiet par savām iepriekšējām attiecībām

Visu attiecību galvenais un neuzvaramais noteikums – nerunāt par bijušajiem līdz brīdim, kad jūsu partneris pats par to nejautā! Atcerieties to reizi par visām reizēm. Jūsu tagadējais jaunais cilvēks diez vai priecāsies izdzirdēt to, cik skaists bija jūsu iepriekšējais puisis vai arī, cik labs viņš bija gultā. Patiesību sakot, vīrietim nav jāzin arī par pretējo: cik viss jums ar citiem ir bijis slikti. Jā-jā, pat negatīvas atsauksmes par bijušo neliks jums izskatīties labāk! Vienkārši vīriešiem vispār nepatīk klausīties par pagājušas romantikas dienām! Tas ir loģiski, jo, ja jūs sākat runāt par savu bijušo, jūsu vīrietis sāk uzdot jautājumu “kāpēc jūs dotajā mirklī nedomājat par viņu”? Neizraisiet vētru!

Lasi vēl: Pēc Zodiaka zīmes grupējam sievietes attiecībās no labākajām līdz sliktākajām – kurā vietā esi tu?

  1. Nekad nesakiet to, kas pazeminās viņa pašvērtējumu un mazinās viņa vīrišķību

Ego ir jebkura vīrieša neatņemama daļa. Viņi vienmēr leposies ar savu individualitāti un spēju parūpēties par sevi un par sev mīļajiem cilvēkiem. Protams, vīriešiem arī ir raksturīgas kļūdas, bet viņi nekad ilgi necietīs skarbas frāzes un pazemojumus, kā to spēj darīt sievietes. Pat vismazākā kļūme var iznīcināt viņu pārliecinātību par sevi. Tāpēc, ka vīriešu ego ir ļoti trausls, un tam ir nepieciešams jūsu atbalsts. Ja jūs pamanāt, ka viņam kaut kas nepadodas, pacentieties viņu atbalstīt. Nevajag lasīt lekcijas. Vīrietis jau tā pietiekami var vainot sevi par visām cilvēces problēmām. Ja viņš nevar paļauties uz jums grūtā brīdī, tad diez vai gribēs redzēt tādu cilvēku laikā, kad viņam viss būs kārtībā.

  1. Nekad nerunājiet sliktu par viņa māti

Īsts vīrietis vienmēr rūpējas par savu mammu. Neaizmirstiet, ka pirms jums tieši šī sieviete viņam bija pirmajā vietā. Un tas ir liels solis jebkuram vīrietim – uzticēties nepazīstamai sievietei, pret kuru viņam ir radušās jūtas. Tāpēc nekādā gadījumā nerunājiet sliktu par viņa māti. Ja jūs pieļausiet tādu rupju kļūdu, jūs pazaudēsiet savu partneri. Vīrietis vienmēr izrādīs mīlestību un rūpes par sievieti, kura viņu izaudzināja un izveidoja viņu tādu, kāds viņš ir patlaban. Padomājiet nevis divreiz, bet trīsreiz, pirms sakāt kaut ko par viņa māti! Jebkurā gadījumā, pat izlēmusi par labu konfliktam, jūs no tā cietīsiet vairāk un izraisīsiet priekšlaicīgu vētru attiecībās.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru