3 lietas, kuras mājās nes bēdas un nelaimes

Mākslīgie ziedi

Mākslīgie ziedi ir miruši ziedi. Viņi kā nekas cits nomāc jūsu māju. Nevelti dabā saka, ka dzīvie ziedi ir dzīvajiem, bet mirušie – mirušajiem. Pat visskaistākie, smalki izstrādātie ziedi neaizstās vienkārši dzīvīgu margrietiņu pušķīti. Pat visparastākais ziediņš podiņā pa māju izplata dzīves enerģiju. Tā kā stādiet orhidejas, flokšus,variet pat iestādīt parastu zāli. Bet no mirušiem pušķiem labāk turēties pa gabalu.

Ieplaisājuši trauki

Tāpat mājās nedrīkst turēt ieplēstas krūzes, šķīvīšus un tamlīdzīgus traukus. Un nav svarīgi, ka tā nepil. Tās plaisas, kā saka ķīnieši, ir visstabilākais visa negatīvā, kas vien mājās un virtuvē ir, akumulators. No tādiem traukiem vajag pēc iespējas ātrāk atbrīvoties, lai nepakļautu sevi briesmām! Jo izsenis trauku bijuši mājas bagātības un pārticības simbols, un tas nozīmē, ka plaisas tajā ir plaisas saimnieku labklājībā. Turiet mājās tikai veselus, skaistus traukus, kuri piepildīs jūsu dzīvokli ar prieku un laimi!

Veci apavi un apģērbs

Un visbeidzot – vecs apģērbs un apavi. Nonēsātas, nevalkātas un nederīgas lietas nevajag pie sevis turēt. Jums tās neko labu nenesīs. Daudz labāk ir uzdāvināt tās bezpajumtniekiem, vai arī tiem, kuri ir nabadzīgāki. Tad tā nesīs kādu labumu gan jums, gan arī tiem, kam jūs tās atdosiet.

Un lūk, ko vēl saka par nevajadzīgām lietām: ja jūs gribat iegūt kaut ko jaunu – pēc iespējas ātrāk tieciet vaļā no vecā.

LASI VĒL: Mūsu senči uzskatīja, ka mēs paši pievelkam sev nelaimes. Lūk, uzskaitītas lietas, no kurām labāk atbrīvoties

Un tad uz brīvo vietu neizbēgami atnāks pāris jaunu, labu kurpju, vai arī kleita, par kuru jūs sapņojāt!

Avots: uduba.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Ir gan citi viedokļi – nemet ārā, pirms neesi ticis pie jauna.
    Tas tāds konservatīvāks, vai ne?
    Bet parunāsim par ko foršāku, par pozitīvām enerģijām, kuras aicināt, lai caurstrāvotu jūsu mājokli, miesu un garu.
    Ceļojums uz Austriju? Vai Parīzi? Romu, Milānu? Bet varbūt tepat Latvijā? Dzīve ir pārāk īsa, lai brīvdienās sēdētu mājās. Mosties, celies un dodies ārā. Tepat, mūsu skaistajā Latvijā ir vietas, kuras liek elpai aizrauties.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, aizbraukt kārtīgā ceļojumā vismaz reizi dažos gados. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

    • <cite class="fn">Baiba</cite>

      kas attieas uz puķēm-tāda tipa puķes nevar būt mirušas ,jo nekad nav arī bijušas dzīvas,Kas vainas saplēstiem traukiem ,tādus tagad tirgo pa bargu naudu ,plēš un līmē un visbeidzot vecas mantas -vai ta kāds tur mājās lupatas ,kuras vēl kautkur var noderēt ,piemēram ejot dārzā ,vai ko krāsojot ,tad tās arī izmet.Visbeidzot es nēsmu ķīniete,kīnietim savs paradums un ticējumi ,latvietim savs.Nē jau mājās ir vainas -vaina ir pašā cilvēkā un kaut tu no ādas lien ārā tur tev nelīdzēs nekas kaut izmetīsi visu sadzīvi ,tai skaitā vīru ar visiem bērniem .Vajag vienkārši skaisti dzīvot un netupēt pie tv,vai cauru dienu gulēt gūltā un vaimanāt ,ak cik man ir slikti.Dzīvo dzīvi tā ,lai katra diena ir piepildīta ,lai nav noņerckāta bezdarbībā.Visa dzīves gudrība apātijas mazināšanai

  • <cite class="fn">Elīna</cite>

    Manuprāt visi svaigie ziedi,kuri ir nogriezti un ielikti
    vāzē ir miruši, tieir nedzīvi. Bet ziedi – mākslīgie nav nomiruši un ir mūžam dzīvi.

    • <cite class="fn">Ina</cite>

      Tur domāti kaltēti ziedi. Tā raksta citos ķīniešu avotos. Ar mākslīgajiem viss kārtībā – tie tieši ir labi. Pat labāki par grieztajiem

  • […] LASI VĒL: 3 lietas, kuras mājās nes bēdas un nelaimes […]

Pievienot komentāru