3 dzērieni, lai hormoni būtu normas robežās. Sievietēm dzert katru dienu!

Recepte Nr. 1

Silts ūdens ar citronu palīdz nomest lieko svaru, izvadīt toksīnus no organisma, stiprināt imunitāti, ādas stāvokli un gremošanu. Lieta tāda, ka citrons spēj ietekmēt sāta hormonu – leptīnu. Ja tas nav līdzsvarā, organisms sāk uzkrāt tauku atliekas.

Recepte ir ļoti vienkārša: izspiediet sulu no puscitrona un aplejiet ar vārošu ūdeni, ļaujiet tam nedaudz atdzist un visu izdzeriet. Rītu vislabāk iesākt tieši ar šo dzērienu.

Recepte Nr. 2

Aveņu lapu tēja, kas regulē sieviešu reproduktīvo sistēmu. Tā stiprina dzemdi, pateicoties kurai menstruācijas, dzemdības un klimakss pāriet vieglāk. Šī tēja sniedz neparastu mundrumu, un var pat aizstāt kafiju. Dzeriet to pa trīs krūzēm dienā, un hormonālais fons būs sakārtots.

Pagatavošanas recepte arī nav sarežģīta: aplejiet vienu ēdamkaroti aveņu lapu (var kaltētas) ar 200 ml vāroša ūdens, ļaujiet 10 minūtes ievilkties. Nedzeriet pirms miega, labāk lietot no rīta un dienas gaitā.

Recepte Nr. 3

Piens ar kurkumu – viena no pazīstamākajām ajūrvēdas receptēm. Tā vēl tiek saukta par “zelta pienu”. Šis dzēriens līdzsvaro visus hormonus, stiprina imunitāti, uzlabo gremošanu, ārstē saaukstēšanos.

Recepte: 200 gramiem karsta piena pievienojiet ½ ēdamkaroti kurkumas, var pievienot medu pēc izvēles. Šo dzērienu ir labāk dzert tieši pirms miega.

Padalieties ar šo rakstu ar draudzenēm.

Pirms jebkura preparāta, līdzekļa vai metodes pielietošanas, obligāti konsultējieties ar ārstējošo ārstu!

Bet mēs ar jums neatvadamies, nāciet vēl!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru