Sākas pieteikšanās LNT šovam “Lauku sēta”

No 23.aprīļa līdz 31.maijam piesakies LNT skatītāju mīlētākā šova “Lauku sēta” piektajai sezonai un kļūsti par vienu no dalībniekiem, kurš varēs izbaudīt krāšņu, neaizmirstamu vasaru Latvijas laukos. Arī šajā gadā šovam tiek meklēti ne vien dalībnieki, bet arī saimniecība, kurā laipni tiktu uzņemti 12 čakli, apņēmības pilni palīgi.

Lauku sētā darba daudz, tāpēc laiks atrotīt piedurknes! Cīņa būs tā vērta, jo “Banknote patēriņu aizdevumi visā Latvijā” nodrošina balvu fondu 5000 euro vērtībā. Čaklākais dalībnieks ik nedēļu saņems kārtīgu algu, bet uzvarētājs tiks pie branga naudas žūkšņa – 3500 euro.

Ja Tavā saimniecībā darbs dzen darbu, bet saviem spēkiem netiec galā, tad ir īstais laiks pieteikties šovam “Lauku sēta”. Nav svarīgi, kurš izdīdīs dalībniekus, taču saimniekam vai saimniecei jāgrib gozēties kameru priekšā, jābūt prasīgiem, mutīgiem, attapīgiem un savus strādniekus mīlošiem. Jānodrošina pienācīga dzīvošana un guļvietas sešām dāmām un sešiem kungiem.

Piesakies šīs vasaras karstākajam piedzīvojumam – LNT šovam “Lauku sēta” – līdz 31. maijam https://skaties.lv/izklaide/sovi/lauku-seta/uzmanibu-lauku-seta-izzino-jaunu-sezonu-piesakies/, kur ir pieejams arī plašāks apraksts par atlases kritērijiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru